Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

inspiratie


Laatste nieuwsberichten

 • Blog Jacqueline: Opgeruimd staat netjes
  21-02-2019

  Blog Jacqueline: Opgeruimd staat netjes

  Als je het over woontrends hebt is er eentje die er dit jaar echt bovenuit steekt: opruimen! ‘Ontspullen’, het afscheid nemen van alles wat je niet of nauwelijks gebruikt, zorgt voor ruimte in je huis ‘en in je hoofd! Jacqueline helpt je met handige tips.

  Lees meer »


 • Blog Jacqueline: Happy New Year
  14-01-2019

  Blog Jacqueline: Happy New Year

  Ben jij ook zo benieuwd wat 2019 allemaal voor moois gaat brengen? Onze conceptmanager Jacqueline licht alvast een tipje van de sluier op! In haar nieuwe blog zet ze de belangrijkste woontrends voor dit jaar op een rijtje.

  Lees meer »


 • Blog Jacqueline: Exotic Spring
  05-06-2018

  Blog Jacqueline: Exotic Spring

  Een beter thema dan Exotic Spring hadden we niet kunnen bedenken voor onze lentehuisshow. Met bijna 30 graden op de thermometer is het dit voorjaar echt een tropisch feestje! Maar niet alleen de zon maakt onze conceptmanager Jacqueline blij: ook van de nieuwe Henders & Hazel collectie wordt ze heel erg vrolijk. In haar blog geeft ze alvast een voorproefje!

  Lees meer »


 • Blog Jacqueline
  10-04-2018

  Blog Jacqueline

  Jacqueline, onze conceptmanager, houdt meer van de zomer dan de winter. “’s Winters kan ik de zon echt gaan missen. En hoewel het voorjaar gelukkig echt begonnen lijkt, kan het weer nog best grillig zijn.” Haar tip? Haal de zon gewoon in huis!

  Lees meer »


 • Back to the future
  09-02-2018

  Back to the future

  Ben jij ook zo nieuwsgierig wat 2018 ons brengt qua interieurtrends? Wij wel! Gelukkig is er dan onze vaste styliste Anke, die de mode op de voet volgt. Trend nummer 1 volgens haar? Back to the future!

  Lees meer »


 • Trendkleur 2018: Heart Wood
  15-01-2018

  Trendkleur 2018: Heart Wood

  Heart Wood is gekozen als kleur van het jaar 2018. Jacqueline Stevens, onze conceptmanager, legt uit wat je met deze kleur kunt doen in je interieur.

  Lees meer »


 • Anke stylet op de Margriet Winterfair
  10-11-2017

  Anke stylet op de Margriet Winterfair

  Styliste Anke is gevraagd om het trendplein op de Margriet Winterfair in te richten. Ben je benieuwd hoe ze dat aanpakt? Lees haar blog!

  Lees meer »


 • Trendblog vergrijsde tinten
  20-10-2017

  Trendblog vergrijsde tinten

  De trend van de vergrijsde kleuren zal je vast niet ontgaan zijn. Overal zie je deze mooie tinten, zoals vergrijsd groen en vergrijsd bordeaux rood. Ook de pasteltinten, zoals mint en roze zijn helemaal in de mode.

  Lees meer »


1 t/m 8 (van 84 resultaten) volgende