• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

De stijl van Marieke
#De stijl van

De stijl van Marieke

Publicatiedatum 6 oktober 2023

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij interieurexpert en -docent Marieke (@whisperingbold).

Zij koos al meermaals voor meubels van Henders & Hazel en legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur?

Wat is mijn stijl? Ik plak er geen labeltje op. Die ligt ergens tussen urban chic, vintage en jungalow. Ik doe vooral gewoon wat ik leuk vind, zelfs als het nergens in een hokje past. Ik volg geen trends, maar hou wel van blikvangers. Statements. Zonder over the top te gaan. Mijn stelregel is één blikvanger per ruimte en dan ga ik er helemaal voor.

camera-icon.jpg Bank Dublin

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

Als kind was ik al continu bezig om mijn kamer om te gooien. Regelmatig overtuigde ik mijn zusjes om van kamer te wisselen om weer opnieuw te beginnen. Toen ik wat ouder werd, en in verschillende landen over de hele wereld ging wonen, zag ik de invloeden van verschillende culturen op het interieur en dat vond ik enorm inspirerend. Ik heb nooit trends willen volgen of iets wat anderen al hebben, juist het unieke vind ik interessant. Een mengelmoes van unieke stukken, en wat precies bij jou past en mooie herinneringen oproept, is perfect voor een interieur. Zo voel je je altijd thuis, waar je ook woont.

camera-icon.jpg Barstoel Milva

Waarom passen de meubels van Henders & Hazel zo goed bij jou?

Bij Henders & Hazel kan je zelf de meubels samenstellen precies zoals ze bij jou passen. Er zijn vele unieke stoffen om uit te kiezen en je kan eindeloos combineren. De meubels zijn zo veelzijdig en flexibel, dat ik altijd unieke samenstellingen heb kunnen maken. Mijn gekozen stofcombinaties waren zelfs zo uniek, dat deze eerst in het systeem toegevoegd moesten worden voordat de bestelling geplaatst kon worden. Deze flexibiliteit vind ik heerlijk. Daarbuiten is de kwaliteit top, dus je weet dat wat je in huis haalt, ook lang meegaat.

camera-icon.jpg Eetkamer stoel Leonidas

"Durf te combineren en ondeugend te zijn in je interieur. Investeer in tijdloze items waar je hart sneller van gaat kloppen en experimenteer met items die je makkelijk verandert."

Wat is je ervaring met de meubels van Henders & Hazel?

Je moet soms even wachten omdat alles helemaal voor jou gemaakt wordt, maar dan heb je ook wat, je eigen pronkstuk. Mijn Henders & Hazel meubels zijn echte pronkstukken, en net iets anders dan anders, ook omdat er zoveel mogelijkheden zijn om ze naar wens aan te passen. Maar wat vooral fijn is, is de kwaliteit en het zitcomfort. De meubels voelen luxe, het zijn meubels om trots op te zijn.

camera-icon.jpg Bank Dublin

Welke interieurwensen heb je nog?

Ik ben erg gelukkig met mijn huis en de bijkomstigheid van mijn vak is dat ik mijn decor vaak naar hartenlust kan wisselen, wat ik dus ook met regelmaat doe. Dit gebeurt natuurlijk niet met de grotere meubels, daar werk ik omheen. Ik zou graag een keer mijn eetkamerstoelen vervangen door een variant met een warmere kleur. Die van mij stammen nog uit mijn grijze tijdperk, en ik hou nu meer van warmere tinten. Maar mijn allergrootste wensen liggen meer op het renovatievlak; zo zou ik graag nog eens een oude fabriek omtoveren tot woonhuis, een New Yorkse loft verbouwen, of een oude boerderij me eigen maken.

camera-icon.jpg Tafel Metaluxe

Ook interessant...