• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgingservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgingservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Noortje ruimt de tv-hoek op!
#Stylingtips

Noortje ruimt de tv-hoek op!

Publicatiedatum 22 november 2019

Onze topstyliste Noortje geeft vanaf nu regelmatig antwoord op veel voorkomende stylingvragen. Zoals wat je kunt doen, als je een grote verzameling AV-apparatuur hebt. “Fijn dat ze er zijn al die apparaten, maar ze zijn zelden een sieraad in de kamer”.

TV-dressoir

Houd het lekker opgeruimd!

Leuk hoor, een harddiscrecorder, dvd-speler, radio en noem maar op, maar je wilt ze liever niet in het zicht hebben. Een tv-dressoir is meestal de beste basisinvestering als je de tv-hoek op wilt ruimen. Een tv-dressoir is voldoende diep voor de meeste apparaten en aan de achterzijde is er een uitsparing voor alle snoeren.

Nog meer opbergplek

Vincent is multifunctioneel

Daarnaast kun je ook spelen op de wand met de Vincent-collectie. Dit is een serie wandrekken die in diverse afmetingen verkrijgbaar zijn en die je neer kunt zetten, op kunt hangen en stapelen. De houten legplankjes zijn naar eigen inzicht te plaatsen. Zo kun je dus zelf de hoogte van je schapje bepalen. Behalve dat Vincent nog wat extra opbergruimte biedt, kun je er de aandacht ook een beetje mee afleiden van alle apparatuur.

Volop variatie

Functioneel én decoratief

Met Vincent kun je namelijk volop variëren. Wissel de open vakjes af met dichte vakken met schapjes of een deurtje. Combineer staande en hangende elementen en vul de vakken met leuke planten of accessoires in je favoriete kleur. Op deze manier maak je de wand functioneel en toch ook decoratief. Heel veel succes! Noortje

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...