• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Noortje ruimt de tv-hoek op!
#Stylingtips

Noortje ruimt de tv-hoek op!

Publicatiedatum 22 november 2019

Onze topstyliste Noortje geeft je graag antwoord op veel voorkomende stylingvragen. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je doen als je heel wat verschillende audiovisuele apparatuur hebt in je tv-hoek? “Fijn dat ze er zijn al die apparaten, maar ze zijn zelden een sieraad in de kamer”.

TV-dressoir

Houd het lekker opgeruimd!

Leuk hoor, een digitale tv-ontvanger, dvd-speler, radio en noem maar op, maar je wilt ze liever niet in het zicht hebben. Een tv-dressoir of lowboard is meestal de beste basisinvestering als je de tv-hoek op wilt ruimen of wilt inrichten. Een tv-dressoir is voldoende diep voor de meeste apparaten en aan de achterzijde is er een uitsparing voor alle snoeren. Ook hebben heel wat van onze lowboards een kabelmanagementsysteem!

Nog meer opbergplek

Vincent is multifunctioneel

Daarnaast kun je ook spelen op de wand met de Vincent-collectie. Dit is een serie wandrekken die in diverse afmetingen verkrijgbaar zijn en die je neer kunt zetten, op kunt hangen en stapelen. De houten legplankjes zijn naar eigen inzicht te plaatsen. Zo kun je dus zelf de hoogte van je schapje bepalen. Behalve dat Vincent nog wat extra opbergruimte biedt, kun je er de aandacht ook een beetje mee afleiden van alle apparatuur.

Volop variatie

Bouw je eigen tv-hoek met collectie Ridge

Ben je geen fan van wandrekken, maar wil je wél genoeg spullen kwijt in je tv-hoek? En wil je liefst zelf bepalen hoe je jouw ideale tv-hoek inricht? Met de modulaire collectie Ridge bouw je zelf je eigen tv-hoek met verschillende modulaire elementen. Het concept is simpel: begin met een van de planken en kies zelf de elementen die je aan je tv-meubel wil toevoegen. Meer weten?

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...