Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën en decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 747 beoordelingen.

8,6
10

heeeeerlijke woongids om van te smullen. N.a.v de Gids de winkel bezocht en...………. Geslaagd !! het is nog ff wachten op de meubels maar dan heb ik nog genoeg tijd om terug te gaan naar de winkel voor de accesoires!

10

Hele mooie en duidelijke magazine. Erg leuk voor inspiratie.

9

Fijn makkelijk overzichtelijk boek.

8

Erg leuk gestyld, helemaal af.

8

Het magazine geeft me inspiratie en is overzichtelijk. De verschillende collecties geven goed inzicht in de verschillen. Ik heb het ook gebruikt om de maten te bekijken onterecht zien of het in mijn huisje paste.

10

Ik heb door jullie mooie magazine een prachtige bank gekocht (havanna) met bijzettafels en een lamp en carpet. Tv meubel volgt nog. Voor iedereen prachtige magazine. Dit is onze 2e aankoop van h&h.

9

Om even alvast weg te dromen bij de meubels voor m’n nieuwe appartement

10

wij vonden de meubels in de winkel van Hogeboezem in de Megastore erg mooi. Helaas zijn wij tot een andere keus gekomen.

9

Moderne meubels

9

Gave brochure. Mooi dat alle maten en versies en de prijzen daarvan achterin te vinden zijn. Ik heb er veel inspiratie voor onze eigen inrichting door opgedaan. Ik denk dat er niet veel te verbeteren valt aan deze brochure.