Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bekijk hier ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 3259 beoordelingen.

8,6
9
Jacqueline de Vaan

Een heerlijke uitgebreid magazine vol inspirerende foto s van zowel het meubilair in verschillende interieurs als veel accessoires die mee helpen om de sfeer te bepalen. Fijn om keer op keer door te bladeren.

8
Bert Koevermans

We gaan over ongeveer 8 maanden verhuizen van een woonhuis naar een appartement. De bedoeling was/is inspiratie op te doen

8
Anoniem

Prima !

8
Martin

Mooie collectie maar we sparen nog even door😉

8
Arianne Schoon

vond het H&H Magazine er erg verzorgd uitzien. na aanleiding daarvan ook een eet en salon tafel gekocht. goede kwaliteit en is erg mooi. zeer tevreden mee. De verkoopster Moniek, denkt goed mee, en is erg vriendelijk. pluim verdiend De bezorging was ook perfect vriendelijke jongens. pluim verdiend m vr. gr. Arianne Schoon

9
Marliese

Duidelijk boek met gehele collectie met achterin een overzicht van alle producten gesorteerd op categorie

7
Ilona Weber

Goede magazine, fijne dikte & kwaliteit

9
Claessens

Top we hebben 2 kasten besteld

10
Anoniem

Mooi boek. Ik ben me nog aan het oriënteren voor nieuwe meubels.

9
J Offringa-Vellenga

Het is een prachtig magazine met heel veel interessante ideeën van verschillende woonstijlen. Kwaliteit van de foto's zeer goed, duidelijk en erg overzichtelijk en bovendien krijg je een heel goed beeld hoe de meubels(tafels en stoelen etc. ) in een woonkamer staan.

Meer inspiratie? Bekijk de inspiratieblogs