Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bestel hier GRATIS ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie of bekijk ‘m snel online.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 1223 beoordelingen.

8,6
10

Heerlijk boek om lekker ideeën op te doen. Het enigste. Was dat ik soms dingen qua decoratie zag wat leuk was maar het moeilijk terug vond in met de naam en prijzen. Maar buiten dat een top boek goede kwaliteit ziet er ook aantrekkelijk uit om te bekijken

9

Supper leuk, duidelijk en inspirerend blad om te lezen en te bekijken.

8

Zag er goed uit mooi overzicht van wat er allemaal te koop is. Op deze manier heb je iets tastbaars en kun je een beetje gaan kijken hoe je het straks eventueel wilt indelen.

8

Leuke moderne meubels

9

Innovatief, organizing en creativiteit maakt een succesvol bedrijf

8

Super moderne gids , voldoende inspiratie alleen wij wilden wij een ietwat andere stijl.

8

Wij zijn op zoek naar ideeën en hebben zelfs al een afspraak gemaakt voor interieuradviseur in de zaak👍

8

Heel mooi, prachtige foto’s kan geen puntje van kritiek vinden. Het is alleen niet helemaal mijn smaak. Zelf val ik meer op licht en strak minimalistisch met een knipoog. Maar jullie kunnen er zeer zeker mee voor de dag komen ! Het is voor mensen die wel op dit genre vallen ,zeker een uitnodiging om naar jullie, ook vast mooi opgestelde winkel te komen. Alle succes en gezondheid toegewenst in deze moeilijke tijd. Vriendelijke groet,Ineke.

10

Een erg mooi blad met veel ideeën, mooie meubelen en accessoires.

8

Mooie ideeen opgedaan om mijn huis in te richten