Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bekijk hier ons magazine met 236 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 3197 beoordelingen.

8,6
8
L.A. (Ineke) Elmont-Dinkgreve

Het blad is overzichtelijk en geeft voer voor inspratie

9
Rianne de Wit

Ik vind het echt een heel leuk magazine! Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning en met dit magazine konden wij alvast inspiratie opdoen. Nu hebben wij al leuke ideeën voor de inrichting. De voorpret is hiermee al begonnen en straks weten we al precies waar we naar willen kijken in de winkel.

9
Ingrid

Vorig jaar heb ik mooie meubels gekocht bij Henders and Hazel. Ik ga nu samenwonen en wil ik graag nog een kast en fauteuil erbij. De magazine van Henders and Hazel besteld om te zien of er nog iets moois is wat bij de andere meubels past. Er staat veel moois in de nieuwe magazine 👍🏻

8
Grendelman

Al jaren fan van Henders & Hazel. Het magazine is overzichtelijk en geeft vele woonstylen weer. Leuk magazine om woonideeën in op te doen.

8
Vincent Bux

Het magazine ziet er prima uit. Ik heb daar niets aan toe te voegen.

7
Jonker

Wat ik zocht kon ik zo niet vinden ,in de catalogus. Maar kom wel in de winkel kijken.

8
Anoniem

Een leuk magazine om te bekijken

7
Petra

Leuk boek met veel woon inspiratie

10
Cynthia Visscher

Als je net je huis verbouwd hebt zoals wij en het helemaal anders wil inrichten en even niet weet hoe dan helpt het inspiratie boek enorm ter ondersteuning met veel stylingtips om je huis een heel andere look te geven.

10
H.Koster

Fijn boek met veel informatie over de verschillende collecties en duidelijke beschrijving van de mogelijkheden en uitvoeringen van de meubels.

Meer inspiratie? Bekijk de inspiratieblogs