Laat je inspireren

Woon- en inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Bekijk hier ons magazine met 244 pagina’s boordevol interieurtrends, verrassende woonideeën, decoratietips en met een compleet overzicht van onze actuele collectie.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,6 uit 2865 beoordelingen.

8,6
8

het is plezierig om zo'n magazine door te bladeren op zoek naar nieuwe ideeën

10

Je kunt uitgebreid ideeën opdoen en ziet er verzorgd en aantrekkelijk uit!

9

Liefhebbers van industrieel en modern komen met dit fantastische magazine ruimschoots aan hun trekken. ik was na het doorbladeren vol inspiratie en er staat voor eind deze maand een bezoek aan het Alexandrium gepland om bankstel Bergen te bezichtigen.

10

Ik vind het boek zeer overzichtelijk. Misschien handig foto's van een andere opstelling van een bank toe te voegen. Zodat je een betere voorstelling voor jezelf hebt.

8

Erg moi verzorgd boek. Kan er goede ideeen uit halen

8

Alles top!

8

Het woon- en inspiratiemagazine bracht zoveel enthousiasme bij ons, op dat we tegen elkaar zeiden, we gaan langs bij Henders & Hazel en kijken of de meubels er net zo mooi uitzien als in het magazine. Dit heeft er ons toe gezet een aantal meubelstukken te kopen, waar we geen spijt van hebben.

8

prachtige foto's. mooie styling nodigt uit om in de winkel te gaan kijken .

9

Goede collectie dat resulteerde in aankoop van verschillende meubels

9

Het was een erg fijne magazine. Hierin heb ik mijn net gekochte meubels gevonden. Al mis ik nog wel wat interieurtips. Wat staat er mooi bij qua lamp, plant enz?