• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER FARMLAND
#Stylingtips

SFEER FARMLAND

Publicatiedatum 13 november 2020
Bewerkt op 16 mei 2024

Collectie Farmland is ondertussen een echte klassieker binnen onze collectie: een landelijk meubelprogramma met een warme sfeer, die vooral veel gezelligheid moet uitstralen. De meubels zijn afgewerkt met klassieke, robuuste handgrepen en metalen accenten, die de landelijke sfeer versterken.

Hoe haal je deze sfeer in huis?

Een landelijke sfeer creëer je met véél planten en ander groen en andere natuurlijke materialen. Veel hout in je woonkamer is dus een goed idee. Ook decoratie-objecten met een natuurlijke touch (een organische vorm of een beeld van een mens of dier, bijvoorbeeld), passen mooi bij deze collectie. Het buitengevoel naar binnen halen is essentieel voor deze collectie.

Kleurgebruik

De échte durvers laten de meubels hevig contrasteren met een zwarte kleur op de muur, maar in een iets klassiekere inrichting is neutraal wit/grijs in combinatie met licht- of donkergroen een leuke keuze. Ook een olijfgroen of grijsgroen zitmeubel werkt prima. Neutrale en natuurlijke kleuren laten de pracht van de natuurlijke houtkleur vooral naar voren komen. Kies je echter voor een zwarte muur, dan zullen de zwart metalen accenten van deze collectie extra de aandacht krijgen.

Sfeer Farmland bij Henders & Hazel

Materiaalgebruik

Om de sfeer extra gezellig te maken, kiezen we voor stoffen met ofwel een zichtbare ofwel een voelbare structuur. Zoals je ziet kiezen we dus vooral voor grove stoffen zoals Wave en Livigno (of meubels zonder deze stoffen met stiknaden/structuurstiksels), maar in essentie is elke stof met wat structuur toegelaten. Aanvullen doe je met natuurlijke materialen als hout en glas voor een extra sfeervol geheel.

Conclusie

Je leefruimte met Farmland-meubels stylen doe je zo:

  1. Kies voor decoratie met een voelbare structuur in donkere kleuren
  2. Een rustige, natuurlijke kleur op de muur laat je meubels extra stralen. Of ga voor neutraal wit, daar doe je nooit iets verkeerd mee.
  3. Afhankelijk van een eerder klassieke of eerder moderne styling kies je respectievelijk voor een grove stof of een zachte stof.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...