• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER PAVIE NATURAL
#Stylingtips

SFEER PAVIE NATURAL

Publicatiedatum 30 mei 2024

Met collectie Pavie Natural haal je een collectie in huis die je vrij makkelijk kunt stylen! De grote meubels, de lattenstructuur en de speciale vormen trekken al veel aandacht naar zich toe. Hieronder leggen we je uit hoe je de styling van deze collectie aanpakt!

Hoe haal ik deze sfeer in huis?

Het natuurlijke karakter van de collectie Pavie Natural moedigt aan om de rest van je inrichting ook zo natuurlijk mogelijk te houden. Dat betekent veel planten in huis halen, decoratie gebruiken met organische vormen, grote vazen, stoelen met een zachte en klassieke uitstraling, … Door de natuur naar binnen te halen, gecombineerd met veel lichtinval, haal je deze sfeer helemaal in huis.

Kleurgebruik

Zelf hebben we in deze styling gekozen voor groen- en grijstinten op de muren, maar deze collectie combineren met (mat-)witte en lichte houttinten werkt ook perfect! Zelfs zwarte tinten combineren prima met deze collectie, mits je ervoor kiest om de meubels op de standaard bijgeleverde zwarte poten te zetten. Het is echter ook mogelijk om de meubels rechtstreeks op de plinten te zetten voor een robuuster gevoel. In dat geval raden we zwarte tinten niet aan. Zorg er ook voor dat de kleuren van je zitmeubelen contrasteren met de kleuren op je muur. Dus kies je voor een zitmeubel in een donkere kleur, kies dan voor een grijze of witte muur, en vice versa.

Sfeer Pavie Natural I Henders & Hazel

Materiaalgebruik

Bij deze styling hebben we zelf gekozen voor decoratie met gekleurde tinten glas en decoratie met voelbare texturen. Wat betreft de stoffen heb je veel keuze. Enkele stoffen die wij bij deze collectie vinden passen zijn onder andere (maar niet beperkt tot) Karese, Kibo en Vito. Als je dan ook nog alle zitmeubelen in dezelfde stof laat uitvoeren, is je styling helemaal compleet!

Conclusie

Voor een leuke styling van collectie Pavie Natural hou je rekening met de volgende tips:

  1. Kies voor decoratie die met de natuur te maken heeft en haal de natuur in huis met veel groen, glas, hout, en andere natuurlijke materialen (of materialen die erop lijken).
  2. Qua kleurgebruik heb je heel veel keuzes, want quasi alles werkt. Zelfs zwart, als je ervoor kiest om de meubels op de bijgeleverde zwarte poten te zetten.
  3. Ga voor gekleurde glazen decoratie en decoratie met een voelbare textuur. Wat betreft de bekleding heb je de vrije keuze, zolang de kleuren mooi matchen.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...