• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

De stijl van Thera
#De stijl van

De stijl van Thera

Publicatiedatum 16 januari 2024

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij interiorholic Thera (@myhomeofzodiac).

Zij koos al meermaals voor meubels van Henders & Hazel en legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

 

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur? 

Mijn woonstijl is een combinatie van verschillende interieurstijlen. Het is een warme en sprankelende mix van japandi chic en Scandinavisch. Dit alles wordt  afgetopt met industriële elementen voor wat extra spice. Iedere ruimte in huis moet voor mij voelen als een warme deken. Je komt in mijn huis veel natuurlijke materialen tegen. Ik hou van lichte, warme kleuren en een interieur dat in balans is. Als ik mijn interieurrecept een naam zou moeten geven, zou ik het Manhattan Chic noemen. 

camera-icon.jpg Vitrine Pavie

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

Mijn liefde voor interieur begon als kind, toen ik gefascineerd raakte door de verschillende manieren waarop ruimtes zich kunnen transformeren. Ik veranderde mijn slaapkamer regelmatig en zette alles op z’n kop. Ook van mijn studentenkamer heb ik een fijn thuis gemaakt met creatieve budgetoplossingen waaronder vintage items. Mijn Instagram-account, @myhomeofzodiac, werd geboren uit de wens om mijn interieurtips te delen en anderen te inspireren met ons interieur. Enkele jaren geleden ben ik een woonblog gestart, Studio Zodiac, waar ik de laatste woontrends, tips, inspiratie en interieur-DIY’s deel. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een droominterieur kan hebben. 

camera-icon.jpg Fauteuil Cloud

Waarom passen de meubels van Henders & hazel zo goed bij jou? 

Henders & Hazel sluit goed aan bij mijn visie op interieur. De meubels stralen kwaliteit en karakter uit, en de diverse collecties bieden de perfecte mix van modern design en warme, tijdloze elementen. Of het nu gaat om een prachtige fauteuil of een unieke kast, de meubels van Henders & Hazel voegen een vleugje luxe toe aan mijn interieur, zonder persoonlijkheid te verliezen.

camera-icon.jpg Vitrine Pavie

“Ik geloof dat een droominterieur voor iedereen is weggelegd. Neem de tijd om je interieur te laten groeien” 

Wat is je ervaring met de meubels van Henders & Hazel? 

Mijn ervaring met Henders & Hazel is meer dan fantastisch. De duurzaamheid en vakmanschap van hun meubels hebben mijn verwachtingen overtroffen. Elke aankoop voelt als een investering in stijl en comfort, en het is geweldig om te weten dat ik kan vertrouwen op de kwaliteit van hun producten.

Welke interieurwensen heb je nog? 

Mijn interieur is constant in beweging. Ik ben in mijn hoofd eigenlijk altijd wel aan het broeden op nieuwe interieurplannen, vaak klein en soms groter. Dat kan eigenlijk ook niet anders, ik ben niet voor niets een “interiorholic”. Ik volg de ontwikkelingen op interieurgebied op de voet en laat me ook graag inspireren. Het volgende project wordt de verbouwing van de zolderslaapkamer waar ik een soort loftgevoel wil creëren. 

camera-icon.jpg Fauteuil Cloud

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...