• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Landelijke inspiratie
Jacqueline
#Stijlen #Landelijk

Landelijke inspiratie

door Jacqueline
Publicatiedatum 6 februari 2019

De een houdt van robuust en industrieel, de ander van puur natuur of strak en modern. Maar misschien ben jij eerder een romanticus en voel je je het meest thuis in een landelijk interieur. Een huis dat je omarmt, sfeervol, comfortabel en vol warme herinneringen aan mooie momenten.

In een landelijk interieur staat sfeer voorop. Dat zie je terug in het gebruik van eerlijke, authentieke materialen, de wat meer romantische vormgeving en bijvoorbeeld de toevoeging van subtiele ledverlichting. Je inrichting toont je open en warme karakter. Bij jou thuis is iedereen welkom en daarom bieden de buffetkasten plaats aan een groot servies en kun je met lekker veel mensen aanschuiven aan de royale tafels. Voeg wat mooie souvenirs en persoonlijke accessoires toe en je huis is helemaal af.

Landelijke inspiratie

We houden van natuurtinten, aardewerk, eenvoudige vormen en persoonlijke accessoires

Groen brengt rust

Bruin staat voor gezelligheid en geborgenheid, groen voor rust. In een authentiek landelijke inrichting kun je ze goed gebruiken als basiskleuren. Wil je het wat spannender maken, combineer ze dan met bijvoorbeeld donkerrood en oranje voor nog meer warmte of met volle kleuren als wijnrood, diepblauw of okergeel die nu helemaal in zijn.

In de spotlights

Wil je je dierbare souvenirs en kostbare herinneringen een bijzonder plekje geven? Let dan op of de kast waar je ze in wilt zetten ledverlichting heeft. Hiermee zet je je favoriete items letterlijk in de spotlights en word je dagelijks herinnerd aan de hoogtepunten uit jouw leven.

Robuuste accessoires

Boomstammen en boomschors, bladmotieven, beesten en insecten, robuust aardewerken potten en vazen in bruin, groen en andere natuurlijke tinten. Een landelijk interieur is eerlijk en ongepolijst, vriendelijk en tegelijk stoer.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...