• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER METALO/METALOX
#Stylingtips

SFEER METALO/METALOX

Publicatiedatum 10 maart 2021

Ons woonprogramma Metalo heeft een stoere, industriële look door de combinatie van eikenhout en zwart metaal. Deze robuuste look kan je probleemloos doortrekken in de rest van je interieur. Hier lees je hoe je dit woonprogramma kan aankleden met de juiste kleuren en decoratie om een stevige, industriële feeling te creëren met een hedendaagse uitstraling.

Hoe haal je deze sfeer in huis?

Het samenspel van zwart metaal en hout gaat het best samen met ruwe materialen en robuuste elementen, zoals bijvoorbeeld een gietvloer.

Wil je ook een stoere, robuuste uitstraling in je interieur? Vul het strakke lijnenspel van Metalo dan aan met wat losse, familiaire elementen. Hang bijvoorbeeld een plaid nogal nonchalant over de leuning van de bank, of kies voor een vloerkleed met een onuitgesproken kleur zoals wit of grijs.

Kleurgebruik

De robuuste eikenhouten look gaat het beste samen met donkere tinten blauw of een lichte tint beige. Hiernaast zie je alvast welke tinten wij hebben gebruikt. Een gele kleur kan ook altijd, dus kiezen maar!

Kies je bij je interieur van Metalo niet voor de Metalox tafel, dan kies je best de cognackleurige Zembla-bank voor een extra stoere uitstraling.

Materiaalgebruik

Een vloerkleed in een witte of grijze tint kan de ideale sfeerbrenger zijn in een robuust interieur als Metalo. Om de ruwe materialen genoeg ademruimte te geven in de kamer, kan je met behulp van een grote spiegel de kamer heel wat groter laten lijken. Dit werkt echt verademend.

Daarnaast kan je ook kiezen voor kussens in verschillende maten met dezelfde kleur. Je kiest best voor een kussen mét en een kussen zonder print. Leg deze kussens wat nonchalant op de bank en denk aan de juiste kleurencombinaties.

Conclusie

Een robuust industrieel interieur in enkele simpele stappen doe je zo:

  1. Colour in the details = colour in your life. Vul je interieur aan met blauwe of beige tinten voor die extra industriële feeling.
  2. Mirror, mirror on the wall… Laat de ruimte openbloeien met een grote, staande spiegel.
  3. Combineer het strakke lijnenspel van Metalo met nonchalante elementen als kussens in verschillende formaten en nonchalant hangende plaids.

Ook interessant...