• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER PAVIE DARK
#Stylingtips

SFEER PAVIE DARK

Publicatiedatum 28 mei 2024

Met collectie Pavie Dark haal je een collectie in huis die je vrij makkelijk kunt stylen, maar het is zeker een collectie die niet voor iedereen bestemd is. Het donkere hout trekt de volledige aandacht, net als de lattenstructuur in de kasten en de grote kolompoten van de tafels. Het is dus een styling waar je wel mee moet opletten!

Hoe haal ik deze sfeer in huis?

Door het contrast van deze collectie door te trekken in de rest van je interieur en te werken met zwart-witcontrasten (en dus ook zwart-witte decoratie), kun je met collectie Pavie snel een leuke sfeer in huis halen. Ook door het gebruik van grote en moderne lampen en grote vazen en andere decoratie-objecten haal je de sfeer van collectie Pavie in huis. Maar eigenlijk is dit best een simpele collectie om te stylen, omdat de collectie op zichzelf al opvallend genoeg is!

Kleurgebruik

Wat betreft kleurgebruik kun je met deze collectie veel kanten op. Voor een meer contrasterende zwart-witsfeer kies je voor witte muren, witte stoelen en witte zitmeubelen in je woonkamer, gekoppeld aan zwart-witdecoratie. Maar ook een grijze betonlook, een olijfgroene muur of zelfs een hele donkergrijze, naar zwart neigende muurkleur kan een mooie combinatie zijn met collectie Pavie Dark. Je moet er enkel voor zorgen dat de decoratie die je gebruikt, ietwat terug te vinden is in de kleuren van je muren.

Sfeer Pavie Dark

Materiaalgebruik

Wat betreft de bekleding van je zitmeubels zouden wij altijd voor een stof met voelbare textuur gaan, zoals een teddystof of een chenillestof met structuur. Zo zijn bijvoorbeeld de stoffen Wave of Avicci mooi in combinatie met Pavie Dark. Met leder combineert deze collectie minder goed. Wat betreft overige materialen, combineert deze collectie goed met marmer(look) of juist met natuurlijke materialen als hout (maar niet samen!). Of je gooit het over de natuurlijke boeg: een groene plantenwand op een zwarte wandplank is ook altijd een leuk idee!

Conclusie

Voor een geslaagde styling van collectie Pavie Dark moet je rekening houden met de volgende stylingtips:

  1. Kies voor grote decoratie-artikelen en grote lampen. Als je graag met contrasten werkt, kies dan voor opvallende zwart-witdecoratie.
  2. Qua kleurgebruik heb je heel veel keuzes, want quasi alles werkt. Zorg er alleen voor dat de kleuren van je muren ook in je decoratie terugkomen.
  3. Een stof met een leuke textuur past goed bij deze meubels. Ook houten of marmeren accenten passen goed bij deze collectie (maar niet samen!)

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Ook interessant...