• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

De stijl van Sarina
#De stijl van

De stijl van Sarina

Publicatiedatum 24 oktober 2023

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij interieurblogger Sarina (@hoff.van.saar).

Ze verhuisde in 2017 van een nieuwbouwwoning naar een landelijk gelegen jarendertighuis. Het hele huis werd gestript en opnieuw met liefde opgebouwd en aangekleed. Sarina koos in haar inrichting recent voor meubels van Henders & Hazel en legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur?

Hoewel ik heel veel stijlen en kleuren mooi vind, merk ik dat ik toch het liefst thuiskom in een huis dat warmte, zachtheid en rust uitstraalt... En een tikkeltje eigenwijs is.

camera-icon.jpg Stoel Faas

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

De liefde voor interieur is er altijd geweest, maar ontwikkelt zich doorheen de jaren. Als tienermeisje verfde ik mijn slaapkamer roze met paars, mijn spijlenbed werd goud en overal brandden lantaarntjes.

In ons nieuwbouwhuis was ik gek op brocante en landelijke meubels, maar in dit huis, dat al zoveel charme heeft van zichzelf, kies ik ook wel wat modernere meubels.

camera-icon.jpg Tafel Ridgefield

Waarom passen de meubels van Henders & Hazel zo goed bij jou?

Naarmate we hier wat langer wonen, ontstaat er meer rust in huis. De meubels die nu komen, voelen als blijvertjes en niet als tijdelijke ‘modedingen’. Het leuke aan de meubels van Henders & Hazel vind ik dat ze tegelijkertijd modern en tijdloos zijn. De ontwerpen zijn gewoon goed en doordacht, en hierdoor kunnen de meubels jaren mee.

camera-icon.jpg Stoel Faas

Wat is je ervaring met de meubels van Henders & Hazel

Onze eettafel is een plek van samenzijn geworden. Ik kan me nog vroeger tijden herinneren, voordat we kinderen hadden, dat de eettafel soms dagenlang vol lag met klusprojecten (of gewoon rommel) en we dit nauwelijks merkten. We aten toch vaak op de bank.

Toen we kinderen kregen verschoof de maaltijd wel naar de tafel, maar pas sinds we de ovale tafel en comfortabele stoelen van Henders & Hazel hebben, zitten we ook vaak voor de gezelligheid aan de eettafel. Met visite, met het gezin, om te eten, spelletjes te spelen of gewoon voor een kop koffie. Het is zo’n fijne plek!

camera-icon.jpg Stoel Faas

Welke interieurwensen heb je nog? 

Ik merk dat er steeds minder wensen zijn en dat de bekende ‘veranderdrang’ zich steeds meer richt op kleine veranderingen. Wel zie ik hier in de komende jaren nog een keer een andere bank komen, en een op maat gemaakte (vakken)kast lijkt me ook erg mooi!

camera-icon.jpg Stoel Faas

Ook interessant...