• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

De stijl van Ursula
#De stijl van

De stijl van Ursula

Publicatiedatum 9 november 2023

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij boerderij-eigenaar Ursula (@boerderij_1652).

Zij renoveerde de afgelopen jaren een rijksmonumentale boerderij uit 1652 en koos recent voor meubels van Henders & Hazel. Ze legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur?

Industrieel en minimalistisch passen het beste in onze woonstijl, vanwege de strakke elementen die wij hebben toegevoegd aan onze eeuwenoude rijksmonumentale  boerderij, die uit 1652 dateert.

De combinatie van oud en nieuw is de basis; het mogelijke en onmogelijke komen bij elkaar. Omdat we alle originele elementen hebben behouden tijdens de verbouwing (in 2017) van schuur naar woonhuis, hebben wij een unieke woonstijl die warmte, rust, eenheid en luxe uitstraalt. 

camera-icon.jpg Stoel Clint

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

Die liefde is er al mijn hele leven geweest. Als klein meisje was ik altijd bezig met het veranderen van mijn slaapkamer, vaasjes schilderen, schilderijtjes maken, etc.

Toen we ons droomhuis kochten kon ik helemaal losgaan en hebben mijn man en ik alles samen nauwkeurig bedacht, van plinten tot een compleet lichtplan. Hier zijn we zo’n anderhalf jaar mee bezig geweest en de uitwerking duurde 5 maanden. De voormalige schuur waar de koeien en paarden hebben gestaan was nu ons droomhuis geworden.

camera-icon.jpg Stoel Clint

Waarom passen de meubels van Henders & Hazel zo goed bij jou?

De stijl van de eetkamerstoelen “Clint” passen qua stijl heel mooi, ze hebben een warme en chique uitstraling mede door de mooie en zachte stof Wave. De meubels zijn erg degelijk – tijdloos en hebben een mooie kwaliteit in zitcomfort wat erg belangrijk is voor de levensduur. 

camera-icon.jpg Stoel Clint

"Investeer in mooie interieuritems, met accessoires wissel je de sfeer in de seizoenen maar vooralsnog creëer je eigen plek wat jouw je thuis maakt!"

camera-icon.jpg Fauteuil Cloud

Welke interieurwensen heb je nog?

Als interieurfreak heb je altijd wensen, toch?

Ook interessant...