4 inspirerende stijlen voor een persoonlijk interieur
Jacqueline
#Stijlen #Natuurlijk #Modern #Landelijk #industrieel

4 inspirerende stijlen voor een persoonlijk interieur

door Jacqueline
Publicatiedatum 4 oktober 2019

Wij helpen je graag de stijl te kiezen die het best bij je past, zodat je straks kunt genieten van een persoonlijk en uniek interieur.

Een stijlvol interieur ontstaat niet vanzelf. De materialen die je gebruikt en het soort meubels dat je kiest, hebben veel invloed op de uitstraling van je interieur. Denk er dus goed over na! Met één of meerdere eyecatchers creëer je direct een bepaalde woonsfeer: een meubelstuk van metaal geeft je interieur een industriële uitstraling, fijne lijnen zorgen voor een moderne stijl, hout creëert een natuurlijke ambiance en massieve meubels stralen een authentieke sfeer uit. Hieronder vind je vier stijlen, samengesteld door onze designers, waarmee je een beetje van jezelf kunt laten terugkomen in je
interieur.

Een inrichting met karakter: de industriële stijl

   

Een industriële stijl straalt robuustheid uit en kan tegen een stootje. Metaal, hout en zelfs leer zijn onmisbare materialen voor deze woontrend. Ze creëren een ruwe sfeer, die niet zou misstaan in een industriële loft. Met een statementmeubel tover je bovendien iedere ruimte om in een kamer met karakter. Zo creëer je met een tv-meubel van hout en metaal in de woonkamer direct de juiste sfeer. En als je in de eetkamer voldoende ruimte hebt, kun je het best voor een grote, gezellige tafel kiezen, gemaakt van een ruw houten tafelblad en metalen poten, om die industriële stijl goed naar voren te laten komen.

Ontdek onze Metalo/Metalox collectie, helemaal in de industriële sfeer

Tot in de puntjes verzorgd: een modern interieur

  

Met de moderne meubelstijl fleurt je interieur helemaal op dankzij de mix van fijne, elegante lijnen en originele accenten. Keramiek, glas en mdf zorgen voor een uniek design, en extra pluspunt: ze hebben niet veel onderhoud nodig. Met een kast van smoked tramwood met subtiele kleurnuances die ervoor zorgen dat het meubelstuk warmte uitstraalt, wordt het een fluitje van een cent om je interieur die moderne uitstraling te geven. Kies daarnaast voor gekleurde en gelakte mdf-oppervlakken voor een originele look. En voor een moderne finishing touch ga je in de woonkamer voor een lowboard van acacia.

 

Terug naar de basis: de landelijke stijl

  

Zelfs de meest moderne inrichting krijgt een authentiek karakter met rustieke, landelijke meubels. Meubels die je mee terugnemen naar die fijne, zorgeloze kindertijd en oude herinneringen doen herleven. Een perfect voorbeeld hiervan is het eikenhouten dressoir, dat zowel een landelijke als natuurlijke stijl heeft. Toch liever een landelijk meubelstuk met een iets romantischer tintje? Ga voor een tafeltje van acacia met afgeronde hoeken die voor een uniek karakter zorgen. Bovendien doet deze
charmante tafel ook perfect dienst als bureau.

Ontdek onze warme, landelijke Farmland collectie

Van ons voor jou: een persoonlijk interieur met een natuurlijke stijl

  

Natuurlijke materialen vormen de basis van deze stijl, die daarmee niet alleen een puur natuurlijke sfeer uitstraalt, maar waardoor ook een samenspel van het modern design en de duurzaamheid van hout ontstaat. Zo weet het eikenhout van onder andere de bijzet- en salontafel alle aandacht naar zich toe te trekken. Bovendien wordt het vakmanschap waarmee het meubelstuk is gemaakt, geaccentueerd door de gegroefde afwerking waardoor deze unieke meubels bijna tot leven lijken te komen. De kleuren zijn afgeleid van de uiteenlopende tinten van het sap van verschillende soorten hout, voor nog meer authenticiteit.

Ook interessant...