• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

De stijl van Ellie
#De stijl van

De stijl van Ellie

Publicatiedatum 13 oktober 2023

Om je te inspireren met de leukste meubels nemen we vandaag een kijkje binnen bij interieurliefhebber Ellie (@thuisbijmij).

Zij koos recent voor kast Pavie van Henders & Hazel en legt je nu uit waarom in dit exclusieve interview!

 

Welke woonstijl koppel je aan jouw interieur?

De woonstijl die ik nu heb is een mengelmoesje van verschillende stijlen waar ik van hou. De zithoek is vooral minimalistisch, neutraal en kalm. Bij de eethoek overheerst het Scandinavische en waar de cinewall en de mooie kast staan vind ik een tikje “hotel chique”. Het is dus niet één stijl, hoewel ik wel overal de rust, het minimalistische en de kalmte wil behouden.

Dus, als ik het een naam zou moeten geven, denk ik dat ik mijn woonstijl het beste kan omschrijven als warm minimalistisch met contrastrijke elementen.

Hoe is jouw liefde voor interieur ontstaan?

De liefde voor interieur is bij mij al begonnen toen ik nog thuis woonde. Altijd was ik in de weer met mijn meubels, altijd was ik de boel aan het veranderen en schuiven. Heerlijk!

camera-icon.jpg  Pavie bergkast smal

"Maak van je huis een thuis door daar een plek van te maken waar je rust vindt."

Waarom passen de meubels van Henders & Hazel zo goed bij jou?

Henders en Hazel heeft meubels voor elke interieurstijl. Onze kast Pavie is er daar een van, en ik vind die kast perfect passen in ons interieur. Strak, speels en genoeg ruimte om dingen in op te bergen en uit te lichten. En de kast zorgt voor een hoop contrast. Je kunt er ook poten onder plaatsen en dat maakt dat de kast een wat meer industriële look krijgt.

Ik vind rust in neutrale kleuren en niet te veel prullaria. Voor jou kan dat een felle kleur zijn en juist veel spulletjes. Geef je huis jouw “stempel”, zodat je thuis tot rust kunt komen na een dag hard werken.

Welke interieurwensen heb je nog?

Momenteel zijn wij bezig met het maken van de wasruimte. Dat is een flinke klus en ik kan niet wachten tot deze klaar is. Ook hebben we nog plannen met de trap, willen we nog iets met de keukenmuur gaan doen en nog wat dingen op zolder aanpassen. Genoeg te doen dus.

Ook interessant...