Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Kasten

Kasten, we kunnen niet zonder. Het zijn de ideale meubels om onze spullen in op te bergen, al dan niet uit het zicht. Door de diversiteit onder de kasten is er voor elk interieur wel een geschikt exemplaar te vinden. Wie een kast wil kopen heeft heel wat te kiezen. Zoals fraaie open kasten om je dierbare spullen in uit te stallen, stoere dichten kasten om alles uit het zicht in te bewaren, landelijke kasten, kasten voorzien van LED verlichting, alles kan. Voor elke woonkamer heeft Henders & Hazel de juiste kast.

De tijdloze populariteit van houten kasten

Hout, al dan niet in combinatie met houtfineer en MDF is het meest gebruikte materiaal voor kasten. Het zijn de details die voor de finishing touch zorgen. Zo zorgen metalen accenten voor een stoer uiterlijk, terwijl het gebruik van MDF in een contrasterende kleur de houten kast meer een design uitstraling geeft. Het mooie van houten kasten is dat ze in veel verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zijn. Welke kast past het beste in jouw interieur?

Design, landelijk of modern, welke houten kast kies jij?

Henders & Hazel heeft een grote collectie kasten in alle soorten, maten en stijlen. Ga je voor een strak afgewerkte designkast, of past een landelijke kast beter in je interieur? Het voordeel van al onze kasten is dat voor welke stijl je ook kiest, ze van alle moderne gemakken voorzien zijn. De moderne houten kast heeft een soft closing systeem op de laden, kan tegen een stootje en kan desgewenst voorzien worden van geïntegreerde LED verlichting.

Sortering op:
Resultaten: 248 (248)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: