• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Persoonlijk advies in 3D

Kleur en materiaal

 

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar kom je er zelf toch niet helemaal uit? Met onze 3D-kamerontwerper kun je een levensecht beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is met onze meubels, uiteraard helemaal afgestemd op jouw woonruimte, jouw stijl en jouw wensen. In een persoonlijk adviesgesprek bij een van onze verkooppunten wordt een gedetailleerde 3D-tekening van jouw interieur gemaakt. Door het toevoegen van kleuren, materialen en de gekozen meubels komt het geheel steeds meer tot leven en krijg je het gevoel dat je al in je nieuwe woonkamer staat!

Van idee tot interieur in 4 stappen

Stap 1: maak je afspraak

Maak een afspraak bij het Henders & Hazel verkooppunt van jouw keuze en verzamel alvast plattegronden, afmetingen en foto's van de ruimte die je wilt (her)inrichten.

Stap 2: bespreek jouw wensen

Tijdens de persoonlijke afspraak in de winkel bespreek je jouw wensen en stijl met een getrainde 3D-adviseur. Jullie bekijken samen de meubelcollecties die in de winkel staan. Heb je jouw favorieten al uitgezocht en misschien zelfs al gepersonaliseerd op de website?

Stap 3: maak een 3D-kamerontwerp

Met de door jou gekozen meubels maken jullie ter plekke een 3D-interieurontwerp. Stap voor stap zet je samen jouw woonwensen om in een interieur dat helemaal bij jou past.

Stap 4: ontvang jouw virtuele woonkamer

Dankzij het ontwerp krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit kan zien. Je ontvangt een uitgebreide offerte en een kopie van jouw virtuele woonkamer. Zo kun je er nog even rustig over nadenken of met een gerust hart wachten op de komst van je nieuwe meubels!

Wat breng je mee:

  • Een plattegrond of schets met de afmetingen van je woonruimte, inclusief ramen en deuren.
  • Een ingevulde 3D-vragenlijst (zie afspraakformulier)
  • Optioneel: Foto’s van je uitzicht, een unieke vloer of bijzondere elementen in je kamer. Denk daarbij aan speciale wandbekleding of een schilderij waar je aan gehecht bent. Met foto's wordt je 3D ontwerp nóg realistischer, dus dit is zeker de moeite waard!

Wat kost een 3D interieurontwerp?

Je kunt het 3D-interieurontwerp t.w.v. 149,- nu gratis inplannen.
Wat krijg je van ons?

  • Een uitgebreid persoonlijk adviesgesprek om jouw wensen en mogelijkheden van jouw woonruimte in kaart te brengen
  • Een volledig in kleur uitgewerkt 3D-kamerontwerp om meer inzicht in je inrichtingsmogelijkheden en kleurkeuzes voor je meubels te krijgen.
  • Een kopie van jouw 3D-kamerontwerp en een uitgewerkte offerte met de door jou gekozen meubels. 

Maak nu snel een afspraak en laat je verrassen!