Henders and Hazel - Napels

Napels

COLLECTIE
Hoekbank Napels

Napels

Hoekbank Napels

vanaf € 2.547
Bekijk product
Napels

Napels

Zitten is iets heel persoonlijks. Geen mens is immers hetzelfde. Je weet zelf wat je mooi vindt en waar je lekker in zit. Het moet natuurlijk ook bij jouw gezinssamenstelling en levensstijl passen. Kies je voor stof of leder? Wil je een losse bank en fauteuil, of liever een grote hoekopstelling? Om aan al deze wensen en eisen tegemoet te komen, heeft Henders & Hazel model Napels ontwikkeld. Het is ongetwijfeld onze meest veelzijdige bank met een brede waaier aan opties en handige functies.

Napels, de bank die je zelf kunt ontwerpen

Opbergen

Opbergen

Waar laat je die warme plaid in de zomer? Of het beddengoed van de slaapbank? Gewoon in de bank zelf! Een aantal van onze banken heeft een superhandige opbergfunctie.

Slapen

Slapen

Sommige van onze banken tover je in een handomdraai om in een comfortabel een- of tweepersoonsbed. Zo kunnen je vrienden na een gezellig avondje altijd blijven slapen.

Relaxen

Relaxen

Voor de ultieme ontspanning voeg je een of meer comfort-opties toe aan je bank. Denk aan pocketvering, een verstelbare hoofdsteun, een extra brede armleuning of een zitting met relaxfunctie. De keuze is reuze!

Alle woonstijlen