• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Henders and Hazel

Vincent

rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

Vincent

rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

€ 219 € 189
Bekijk product
rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

Vincent

rek 3-niches + 3-legplanken + 1 verplaatsbaar metalen paneel - 131 cm

€ 219 € 189
Bekijk product
rek 2-niches + 2-legplanken - 88 cm

Vincent

rek 2-niches + 2-legplanken - 88 cm

€ 129 € 109
Bekijk product
vincent Block 2

Stoer industrieel interieur

Het industriële interieur is afgeleid van de stijl van oude fabrieksgebouwen en de bijbehorende architectuur uit de 19e en 20e eeuw. Hierbij speelt minimalisme een belangrijke rol. In een industrieel interieur is less more. Kenmerkend zijn de grote meubels en materialen als hout, metaal en beton. Maak hier een combinatie van en je creëert een prachtig industrieel interieur.

Industrieel wandrek: Vincent

De Vincent collectie van Henders & Hazel is geen echte wooncollectie. Deze collectie bestaat volledig uit stoere industriële wandrekken en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen. Industrieel wandrek Vincent is een stevig industrieel rek. Het wandrek bestaat uit een metalen frame met houten legplanken. De legplanken zijn gemaakt van smoked kikarhout en maken het wandrek helemaal af.

Vincent Block 3

Eindeloos variëren

Wat wandrek Vincent uniek maakt is dat de houten legplanken los in het metalen frame liggen. Hierdoor kun je eindeloos variëren met het industriële rek. Bepaal zelf of je rekken horizontaal of verticaal wilt gebruiken. Met het industriële wandrek Vincent kun je letterlijk alle kanten op. Je kunt ze neerzetten, maar ook zwevend in je industriële interieur gebruiken.  

Vincent Block 4

Combineren in stijl

Je kunt er voor kiezen om slechts één rek in je industriële interieur te plaatsen. Het rek is ideaal om bijvoorbeeld als boekenkast te gebruiken. Nog leuker is het om meerdere rekken uit de Vincent collectie met elkaar te combineren. En omdat de industriële wandrekken allemaal hetzelfde design hebben, kun je heel goed de verschillende metalen rekken met elkaar combineren, zonder dat het onrustig wordt in het industriële interieur.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de Vincent-collectie?

De Vincent-collectie behoort tot de industriële woonstijl, dé stijl voor iedereen die gecharmeerd is van oude fabrieksgebouwen. Architectuur die dateert uit de 19e en 20e eeuw waar de tijd even stilgestaan lijkt te hebben. Wat je hier dan ook veel in terug ziet zijn grote meubels en materialen als hout, metaal en beton. In een industrieel interieur geldt ‘less is more’, ofwel: eenvoud voert de boventoon. Niet te uitbundig, maar ook zeker niet te veel op de achtergrond. Een meubel uit de Vincent-collectie past perfect in dit straatje en is de finishing touch op jouw industriële woninginrichting.

Hoe creëer je een stoer industrieel interieur?

Een stoer industrieel interieur staat bekend om het gebruik van robuuste items en onafgewerkte materialen. Een houten vloer of strakke grijze betonvloer kan de basis vormen. Meubelen met zowel metalen als houten elementen maken de beleving helemaal af. Dat is waarom de Vincent-collectie jouw industriële interieur tot het complete plaatje maakt. 

Wat maakt de collectie Vincent zo uniek?

De Vincent-collectie is eigenlijk geen echte wooncollectie. De collectie bestaat namelijk volledig uit stoere industriële wandrekken. De wandrekken bestaan uit een metalen frame met houten legplanken, gemaakt van speciaal smoked kikarhout. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Er is voor ieder wat wils dus! Bekijk de stoere Vincent-collectie en je wordt gelijk verliefd.

Welke kleuren passen mooi bij de Vincent-collectie?

Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van materialen als hout, metaal en beton. Veelgebruikte kleuren voor een industriële woninginrichting zijn dan ook zwart, grijs en bruin. Deze kleuren versterken de beleving die oudere gebouwen met zich meebrengen. Oudere gebouwen hebben een bepaalde charme die we maar wat graag in de huiskamer halen. Een stoere beleving waarbij imperfecties zorgen voor perfectie. Oude gebouwen hebben immers ook hun gebreken. Toch hoef je niet binnen deze gebaande paden te blijven. Je kan ook een contrast creëren door kleurrijke woonaccessoires toe te voegen. Dit zorgt voor een speels effect en kan leiden tot de mooiste creaties!

Alle woonstijlen