Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Uitschuiftafels

Krijg je regelmatig gasten aan tafel, maar wil je geen extra grote tafel aanschaffen? Dan zijn de uitschuifbare tafels van Henders & Hazel de oplossing. Deze praktische tafels zijn eenvoudig te verlengen tot wel 60 cm. Dat geldt zowel voor verschillende eettafels als bartafels. Net als de niet uitschuifbare tafels, zijn er bij de uitschuifbare exemplaren ook de nodige opties. Je kunt zelfs de tafel volledig naar wens samenstellen, waarbij je zelf de afmeting, tafelpoten en kleur bepaalt. 

Uitschuiftafels met design

Er zijn verschillende soorten en stijlen uitschuiftafels van trendy design uitschuiftafels tot landelijke exemplaren. Heel gaaf zijn de design uitschuiftafels met een opvallende metalen poot en een tafelblad van Stone Glas.
Verrassend zijn de tafels waarbij na het uitschuiven een ander, opvallend stukje tafelblad tevoorschijn komt. Zo krijgt een volledig houten tafel ineens een totaal andere look. Ook leuk als er geen extra gasten komen mee-eten. 

Henders and Hazel styling tips eettafels

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw eettafel hoe je hem wilt gebruiken en hoeveel mensen eraan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je er ook aan werken of lezen? Hier van te voren over nadenken zal ervoor zorgen dat je jouw perfecte eettafel vindt, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
  • Hou je van een persoonlijke uitstraling? Dan is een eettafel van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het eettafel hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om het oog naar je mooie eettafel te trekken is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de uitschuiftafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Ook mooi serviesgoed kan dienen als decoratie voor op de eettafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als je eetkamertafel uitschuifbaar is!
Sortering op:
Resultaten: 48 (48)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: