Henders and Hazel - Santorini

Santorini

COLLECTIE
Santorini Block 2

Natuurlijk wonen

Is natuurlijk wonen helemaal jouw stijl? Dan ben je bij Henders & Hazel aan het juiste adres. Deze woonstijl kenmerkt zich door de houten meubels. Bij ons vind je meerdere collecties op het gebied van natuurlijk wonen, waaronder de leuke collectie van Santorini. Een natuurlijk interieur van Henders & Hazel kan in vrijwel ieder huis worden toegepast.

Santorini Block 1

Eigentijds natuurlijk of natuurlijk eigentijds?

De wooncollecties onder het thema eigentijds natuurlijk tonen de kracht van eenvoud. Door het eenvoudige minimalistische design en de subtiele afwerking komen de authentieke eigenschappen van het hout maximaal tot hun recht. Strakke lijnen gecombineerd met warme materialen, eigentijds natuurlijk, of natuurlijk eigentijds? Deze woonstijl past in vrijwel elk interieur.

Santorini Block 3

Houten meubels met praktische details

Alle houten meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een olie finish. Zo blijft het hout zijn natuurlijke uitstraling behouden en is het tegelijkertijd goed beschermd. Onder invloed van het licht zal het hout met de jaren mooier worden. Alle laden en deuren hebben een handig soft-closing-systeem. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat je vingers klem komen te zitten. De vitrinekast, het highboard en de bergkast met glasdeur uit de collectie zijn sfeervol, praktisch en voorzien van warm ledlicht

Santorini Block 4

Uitschuifbare tafels, in een handomdraai meer tafel

Uitschuifbare eetkamertafels zijn ideaal als je regelmatig gasten aan tafel hebt, maar niet de ruimte voor een extra grote tafel. Dankzij het handige butterfly-systeem is de eetkamertafel eenvoudig met tot wel 60 cm te verlengen. 

Met de houten meubels van de Santorini collectie breng je de natuur in huis. Kenmerkend voor de Santorini collectie is het minimalistische stoere design. De hoofdrol is echter weggelegd voor het prachtige eikenhout. Eikenhout is een sterke massieve houtsoort en daardoor heel duurzaam. De houten meubels zijn door het eikenhout gemakkelijk af te werken in vier warme houtkleuren. Als finish wordt er een olie gebruikt die het natuurlijke karakter van hout versterkt. Het leuke aan de houten meubels van de Santorini collectie is dat het met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier wordt.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen