• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Henders and Hazel - Murcia

Murcia

Collectie

Organische vormen en losse elementen – dubbel trendy!

Al sinds enkele jaren verdwijnen de strakke hoeken en lijnen meer en meer uit onze interieurs, om plaats te maken voor zachte, afgeronde vormen die rust uitstralen. Dé trend van nu is een minimalistisch design met zo weinig mogelijk scherpe randen – en dat is exact waar deze modulaire bank Murcia graag op inspeelt.

Vooral de ottomane, de longchair en de losse divan hebben een heel duidelijke organische vorm, waarbij het loungedeelte een mooie, afgeronde afwerking heeft.

Ook prachtig los in de ruimte!

Zoals het divan-element bewijst: deze bank staat ook prachtig los in de ruimte. Daarom is het bij deze collectie niet verplicht om zelf je eigen droombank samen te stellen, maar bieden we ook heel wat standaardbanken aan. Deze losse loungebank/divan is daar een element van, maar je kunt ook nog kiezen uit verschillende formaten, van een kleine fauteuil tot een extra grote 4-zitsbank.

Keuze uit vele losse elementen

Bij sommige modulaire banken is het aantal elementen beperkt – meestal omdat je vooral in de opstelling varieert, en niet in het aantal verschillende elementen. Bij onze elementenbank Murcia kunnen we alvast zeggen dat je zeker genoeg keuze zal hebben! Van een 1-zitselement tot een 4-zitselement, alle formaten zijn mogelijk! En voor wie graag extra breed zit zijn er zelfs speciale XL-tussenformaten voorzien. Ook kun je nog kiezen tussen een grote en kleine ottomane, een hoekelement om een hoekbank te creëren en een longchair. Als extraatje kun je ook bij elke zitplaats een optionele (uitneembare) hoofdsteun toevoegen voor extra comfort.

Daarnaast is het ook belangrijk om te vermelden dat deze bank niet snel zal verschuiven door de speciale antislippoten onder de bank. Je favoriete opstelling zal dus ongetwijfeld lang stand houden!

Overtuigd? Je vindt hier heel wat voorbeeldopstellingen!

Murcia


modulaire bank

modulaire bank

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen