Metalo / Metalox

Metalo / Metalox

COLLECTIE
Metalo Block 1

Metalo / Metalox collectie

Hou je van een stoer industrieel interieur? Dan is het Metalo/Metalox programma precies wat je zoekt. De meubels zijn een mix van eiken, eikenfineer en zwart metaal en hebben een stoere design met strak lijnenspel. De metalen poten van de meubels spelen een belangrijke rol bij de eigentijdse vormgeving.

Metalo Block 2

Stoer industrieel

De stoere industriële woonstijl wordt gekenmerkt door ruwe materialen met een robuuste uitstraling. De meubels zijn vaak een combinatie van hout en metaal en hebben een strakke vormgeving. Functionaliteit speelt een belangrijke rol bij het industriële interieur. Style je industriële inrichting af met woondecoraties van leer, beton en metaal.

Metalo Block 7

Kies wat past

Soms zie je een mooie kast of tafel, maar is deze net te groot of te klein voor je interieur. Dat zit bij de Metalo/Metalox collectie wel goed. De dressoirs en lowboards/tv-meubels zijn in verschillende maten leverbaar, net als de tafels. Verder is er een royaal highboard voor een ruim interieur en een wat kleinere bergkast voor als er iets minder ruimte beschikbaar is. Het past dus vrijwel altijd. Wel zo fijn!

Metalo Block 3

Metalox tafels, stoer en eigentijds

Zoek je een stoere industriële eetkamertafel of bartafel om te combineren met de meubels uit de Metalo collectie? Kies dan een Metalox tafel. Het eikenhouten tafelblad van deze tafels is zowel in een strakke vorm als met een rand van boomschors leverbaar. Kenmerkend voor de tafelpoten is het strakke design. Er zijn verschillende opties: een metalen X-poot, een metalen V-poot of een metalen V-poot met houten inleg. Liever een ronde tafel? Dat kan ook, deze heeft een modern vormgegeven solo poot van metaal.

Een barstoel... net even anders

Jacqueline Conceptmanager
metalo Block 5

Bartafels

Bartafels duiken steeds vaker op in het interieur. Je ziet ze in de keuken of in de woonkamer als vervanging van de traditionele eetkamertafel. De bartafel geeft direct een stoer tintje aan het interieur, zeker als je er een paar gave barstoelen bij zet. De bartafels van Metalox hebben een eikenhouten tafelblad. Je kunt hierbij kiezen voor een strak blad, of een blad met boomschorsrand voor een nog wat robuustere uitstraling. Voor de poten is er de keuze uit een metalen X-poot, een metalen V-poot, of een metalen V-poot met houten inleg.

Metalo Block 6

De praktische details

De meubels uit de Metalo hebben een aantal praktische details en snufjes, waardoor ze er niet alleen gaaf uit zien, maar ook nog handig zijn in het gebruik. Sowieso bieden de kasten veel bergruimte, maar dankzij de geïntegreerde ledverlichting brengen ze nog meer sfeer in het interieur. Zeker bij de vitrinekasten is de ledverlichting onmisbaar. En geklepper van deurtjes en laden behoren tot het verleden dankzij een handig soft-closing systeem. 

Alle woonstijlen