Henders and Hazel - Maitre & Maestro

Maitre & Maestro

COLLECTIE
salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

Maitre

salontafel 90 x 70 cm - met draaiblad

in hout vanaf € 699
Bekijk product
fauteuil hoge rug

Carola

fauteuil hoge rug

in stof vanaf € 749
Bekijk product
3 zits arm links - ottomane rechts

Busan

3 zits arm links - ottomane rechts

vanaf € 2.399
Bekijk product
Industrieel dressoir Maitre eikenhout - Henders & Hazel

Maitre & Maestro meubels

De meubels van de Maitre & Maestro collectie zijn opvallend door de talrijke opties en combinaties waaruit je kunt kiezen. De industriële meubels zijn gemaakt van wildeiken in combinatie met eikenfineer. Voor de afwerking van de industriële meubels kan gekozen worden voor drie verschillende kleuren hout. En dan, dan kan er worden gecombineerd: hout en een bovenblad van beton, hout en een bovenblad hout, grepen van metaal of hout, betonnen bovenblad en grepen van metaal, het kan allemaal!

Henders & Hazel Maestro - Industrieel design

Stoer industrieel

Een industrieel interieur is momenteel erg populair. De woonstijl is gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Kenmerkend zijn de stoere en ruwe materialen, zoals hout, beton en metaal. Je kunt de stijl in iedere woning toepassen. Daarom vind je bij Henders & Hazel de mooiste industriële meubels, waaronder die uit de Maitre & Maestro collectie.

Maitre & Maestro Highboard met ledlicht

Industriële meubels met praktische details

De Maitre & Maestro meubels hebben een aantal praktische details en interessante keuzemogelijkheden. Praktisch en sfeervol is het geïntegreerde warme ledlicht in de niches van de kasten. Wanneer je leuke woondecoraties hebt uitgestald in de kast, kun je hier in de avond ook nog volop van genieten. Optioneel kan er ook ledverlichting als vloerverlichting onder de kasten worden aangebracht. De handgrepen zijn standaard van metaal, maar wil je liever hout, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Voor de afwerking van het hout kan je kiezen uit 3 kleuren en voor boven- en tafelbladen is er de optie hout of beton.

Maestro eettafel met betonblad

Maitre & Maestro, wie is wie?

Twee namen, één collectie, wie is wie? De eettafels vallen onder de Maestro meubels. Alle eettafels zijn voorzien van een prachtige kruispoot. Een eettafel met kruispoot maaktje eet- of woonkamer net wat stoerder. Een groot voordeel van zo’n tafel is ook dat de hele rand van de tafel beschikbaar is, zodat je meerdere eetkamerstoelen rondom de tafel kunt schuiven. Heb je een kleinere ruimte? Geen probleem, een kruispoot tafel laat het ruimtelijker ogen. Verder is de tafel beschikbaar in diverse afmetingen en kun je een houten tafelblad met een metalen of houten kruispoot mixen. Liever een tafelblad van gewaxed beton? Ook dat kan zowel met een houten of een metalen kruispoot.

 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen