Henders and Hazel - Jardin & Jardino

Jardin & Jardino

COLLECTIE
salontafel 100 x 60 cm + 2-laden + 1-niche

Jardin

salontafel 100 x 60 cm + 2-laden + 1-niche

€ 499
Bekijk product
buffet 160 cm - 2-deuren + 3-laden + 9-niches

Jardin

buffet 160 cm - 2-deuren + 3-laden + 9-niches

€ 1.699
Bekijk product
2,5 zits arm links - ottomane rechts

Santiago

2,5 zits arm links - ottomane rechts

vanaf € 2.398
Bekijk product
Jardin-block1

Ga voor een landelijke woonkamer

Gaat jouw hart sneller kloppen van een landelijke inrichting? Dan is de collectie Jardin & Jardino absoluut iets voor jou! Deze collectie heeft een eigentijdse landelijke uitstraling en brengt de knusse sfeer van het platteland in de woonkamer. De meubels zijn gemaakt van eikenfineer in de kleur Railway brown gecombineerd met mdf in de kleur antraciet of pure white. Door deze combinatie van materialen en kleuren ontstaat er een fraai contrast. Met de Jardin & Jardino collectie kun je jouw woonkamer helemaal landelijk inrichten.

Jardin-block2

Jardin & Jardino: 1 collectie 2 namen

Alle kasten, de bijzettafel en de salontafel horen bij de Jardin collectie. De bijbehorende eetkamertafels horen bij de Jardino collectie. Beide collecties zijn prima met elkaar te combineren. In de Jardino collectie vind je zowel een langwerpige als een ronde eettafel. De centrale poot van beide tafels heeft een opvallend design, waarbij hout en metaal met elkaar zijn gecombineerd.

Jardin


Parel van een tafel!

Parel van een tafel!
Jardin-block3

Rond de tafel

Ronde tafels zijn weer helemaal in. Ze nemen minder ruimte in dan de rechthoekige varianten. Bovendien is een ronde eettafel extra gezellig doordat je iedereen aan kunt kijken tijdens het dineren. De ronde tafel uit de Jardino collectie heeft een solo tafelpoot met een fraai design. Uitgevoerd in eikenhout in de kleur Railway Brown, brengt deze tafel een warme sfeer in de eetkamer. Deze opvallende tafelpoot geeft een eigentijds karakter aan de landelijke eettafel.

Jardin-Block4

Authentiek landelijk

Een landelijk interieur straalt gemoedelijkheidrust en gezelligheid uit. Men voelt zich hier direct welkom. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met het gebruik van natuurlijke kleurtinten, zorgt voor een authentiek landelijke uitstraling in het interieur. Het toverwoord in een landelijk interieur is rust. Een veelgebruikte materiaalsoort binnen de Jardin & Jardino collectie is daarom ook eikenfineer. Dit zorgt voor een rustige uitstraling van de landelijke meubels.

Jardin-block5

Groot en robuust

Landelijke meubels zijn vaak groot en robuust en tegelijk sober en functioneel. Een grote buffetkast is hier een goed voorbeeld van. Omdat woonaccessoires in het landelijke interieur een grote rol spelen, is zo'n kast vrijwel onmisbaar. Het bovenste gedeelte leent zich perfect om fraaie woondecoraties zoals servies en ander keramiek in uit te stallen. In de onderkast berg je alles op wat juist niet in het zicht moet staan.

Ga jij voor een kast in de kleur antraciet of heb je liever een witte uitvoering? Beide kleuren hebben hun eigen charmes en passen perfect in een landelijk interieur. Met een witte buffetkast creëer je een ruimtelijker gevoel. Een kast in de kleur antraciet brengt juist meer warmte en gezelligheid in jouw landelijke woonkamer.

 

Video


Welkom thuis!

Welkom thuis!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen