Farmland

Farmland

COLLECTIE
Farmland block 1

Farmland collectie

Kenmerkend voor de Farmland collectie is de stoere en tegelijk warme uitstraling van de meubels. Het eikenhout en eikenfineer is afgewerkt in de kleur Railway brown. De fraaie tekening van het hout komt met deze kleur goed tot zijn recht. Als stoere finishing touch is er gekozen voor metalen poten en handgrepen. 

Farmland Block 2

Authentiek landelijk

De Farmland meubels hebben allemaal een authentiek landelijk karakter. Het karakteristieke eikenhout speelt hierbij een belangrijke rol. Kenmerkend is het eenvoudige design zonder tierlantijnen. De enige opsmuk zijn de metalen handgrepen en poten, deze vormen een stoer contrast met het hout. 

 

De sfeer van dat boerderijtje waar je altijd van droomde

Kees & Mia
Opa en Oma
Media Block 4

Praktische details

Naast een fraai design heeft de Farmland collectie ook een aantal praktische details. Zo zijn de lowboards voorzien van een handig kabelopbergsysteem, nooit meer de kabels van je apparatuur in de knoop. De laden en deuren hebben een soft-closing systeem. En in de niches en achter de vitrinedeuren van de buffetkast schijnt dankzij de geïntegreerde ledverlichting een warm licht.

Farmland Block 6

Stoere zitmeubels

Combineer een authentiek landelijke collectie zoals Farmland met zitmeubels die het stoere karakter van deze collectie versterken. Kies voor zitmeubels bekleed met leder of een lederlook die zijn voorzien van zwart metalen accenten zoals armleuningen en stoelpoten. De afgebeelde fauteuil Northon heeft houten armleuningen in de kleur zwart. De stoel kan zowel worden bekleed met stof als leder.

Farmland Block 7

Eettafel met karakter

Kenmerkend voor de landelijke woonstijl zijn robuuste meubels met natuurlijke details. De eetkamertafels uit deze collectie hebben allemaal een eiken tafelblad in de kleur Railway Brown. De metalen poten, waar ook weer hout in terugkomt, geven de tafel een stoer en tikkeltje eigentijds karakter. De eettafels zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

Alle woonstijlen