Henders and Hazel - Cubo

Cubo

COLLECTIE

Een modern programma met retro vibes

Strakke lijnen vormen de basis van een modern interieur, en dat is bij onze collectie Cubo niet anders. Rechte hoeken en lijnen domineren de look van deze meubels en er is een duidelijke voorkeur voor geometrie. Toch heeft deze meubelcollectie een kleine retro touch: de antraciete fronten omringd door de donkere houtkleur burned oak en de schuine designpoten zijn een duidelijke knipoog naar het verleden. Deze ietwat atypische combinatie resulteert in een woonprogramma voor durvers: mensen met een unieke, uitgesproken stijl zullen zeker grote fan zijn van Cubo.

Gekende kwaliteit, bekende extra’s

Om aan alle moderne woonwensen te voldoen, heeft deze meubelcollectie ook soft-closing deuren en laden. Het geluid van dichtslaande kastdeuren is dus voorgoed verleden tijd. Natuurlijk kan in deze collectie de ingebouwde ledverlichting ook niet ontbreken. Zo krijgt je uitgestalde decoratie de aandacht die ze verdient. In de dressoirs, de bergkast en het highboard kan je je decoratie kwijt in vijf kleine vakken die van elkaar worden gescheiden door glas en hout. In combinatie met de ledverlichting zorgt dit voor een prachtig effect.

Contrast in balans

De focus op geometrie is duidelijk aanwezig in het ontwerp van deze meubels. Dit versterkt de balans en rust die de meubels uitstralen. Anderzijds zijn de meubels toch vrij contrasterend door de unieke kleurencombinatie van HPL-fronten in de kleur antraciet en het gelakte eikenfineer met een ‘gebrande’ eikenkleur. Deze collectie toont aan dat een contrasterende look ook voor rust kan zorgen in je interieur.

Modern in vorm

Moderne meubels worden ook vaak gekenmerkt door unieke vormen, en dat is bij deze collectie niet anders. De naam Cubo alleen al doet ons spontaan denken aan het kubisme, een expressionistische kunststijl waar geometrie een zeer belangrijke rol speelt. De beste voorbeelden hiervan zijn zonder twijfel het highboard met gespiegeld symmetrische kastdeuren en de strakke roomdivider. Gewaagd, gedurfd en uniek.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen