• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Henders and Hazel - Cubo

Cubo

COLLECTIE

Een modern programma met retro vibes

Strakke lijnen vormen de basis van een modern interieur, en dat is bij onze collectie Cubo niet anders. Rechte hoeken en lijnen domineren de look van deze meubels en er is een duidelijke voorkeur voor geometrie. Toch heeft deze meubelcollectie een kleine retro touch: de antraciete fronten omringd door de donkere houtkleur burned oak en de schuine designpoten zijn een duidelijke knipoog naar het verleden. Deze ietwat atypische combinatie resulteert in een woonprogramma voor durvers: mensen met een unieke, uitgesproken stijl zullen zeker grote fan zijn van Cubo.

Gekende kwaliteit, bekende extra’s

Om aan alle moderne woonwensen te voldoen, heeft deze meubelcollectie ook soft-closing deuren en laden. Het geluid van dichtslaande kastdeuren is dus voorgoed verleden tijd. Natuurlijk kan in deze collectie de ingebouwde ledverlichting ook niet ontbreken. Zo krijgt je uitgestalde decoratie de aandacht die ze verdient. In de dressoirs, de bergkast en het highboard kan je je decoratie kwijt in vijf kleine vakken die van elkaar worden gescheiden door glas en hout. In combinatie met de ledverlichting zorgt dit voor een prachtig effect.

Contrast in balans

De focus op geometrie is duidelijk aanwezig in het ontwerp van deze meubels. Dit versterkt de balans en rust die de meubels uitstralen. Anderzijds zijn de meubels toch vrij contrasterend door de unieke kleurencombinatie van HPL-fronten in de kleur antraciet en het gelakte eikenfineer met een ‘gebrande’ eikenkleur. Deze collectie toont aan dat een contrasterende look ook voor rust kan zorgen in je interieur.

Modern in vorm

Moderne meubels worden ook vaak gekenmerkt door unieke vormen, en dat is bij deze collectie niet anders. De naam Cubo alleen al doet ons spontaan denken aan het kubisme, een expressionistische kunststijl waar geometrie een zeer belangrijke rol speelt. De beste voorbeelden hiervan zijn zonder twijfel het highboard met gespiegeld symmetrische kastdeuren en de strakke roomdivider. Gewaagd, gedurfd en uniek.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de Cubo-collectie?

De Cubo-collectie is modern design verweven met een retro randje. De moderne woonstijl wordt vaak gekenmerkt door koele tinten en een strak design. Met de strakke lijnen als basis is dat bij de collectie Cubo niet anders. De meubelcollectie krijgt een kleine retro touch door de antraciete fronten omringd met de donkere houtkleur burned oak. De modern-retro look brengt het beste van twee werelden samen in jouw huiskamer.

Kan ik de meubels uit de Cubo-collectie combineren met andere collecties?

Dat kan zeker! Kenmerkend aan de meubels uit de Cubo-collectie zijn de strakke lijnen. De naam Cubo en kubisme lijken dan ook een beetje op elkaar, en dat is niet voor niks. Deze expressionistische kunststijl, waarin geometrie een zeer belangrijke rol speelt, heeft ook zijn sporen nagelaten in deze moderne collectie met retro elementen. Je kan de meubels daarom prima combineren met andere moderne of zelfs industriële collecties. Ook in een rustig interieur, zoals een huiskamer ingericht naar de landelijke woonstijl, komt de Cubo-collectie mooi tot zijn recht.

Wat maakt de Cubo-collectie zo uniek?

Met de Cubo-collectie haal je een uniek meubel jouw huiskamer in. Hoe dat komt? De focus op geometrie is duidelijk aanwezig in het design van deze meubels. De geometrische vormen versterken de balans en rust die de meubels met zich meebrengen. Daarnaast is de combinatie van vrij contrasterende en unieke kleuren één die je alleen in de Cubo-collectie terugvindt.  

Welke woonaccessoires passen goed bij de Cubo-collectie?

De nadruk wordt bij de Cubo-collectie gelegd op modern design. Moderne woonaccessoires zijn dan ook een prima aanvulling om de ‘Cubo-vibe’ in jouw interieur mooi naar voren te laten komen. Het retro randje van de collectie maakt het mogelijk om ook retro en vintage woonaccessoires in jouw interieur te verwerken. 

Alle woonstijlen