• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Henders and Hazel - Bayonne

Bayonne

COLLECTIE

De modulaire loungebank voor iedereen

Elementenbanken – ook wel modulaire banken genoemd – zijn weer helemaal trendy, en dat vinden wij helemaal terecht. Met modulaire banken kun je namelijk letterlijk alle kanten uit. Omdat alle elementen van deze bank volledig rondom gestoffeerd zijn, zijn de elementen zowel vast als los te plaatsen. Erg praktisch als je graag regelmatig van opstelling verandert of snel graag alles aan de kant kunt zetten.

Er zijn vele verschillende elementen die je naar hartenlust kunt combineren: een 1,5-zits zonder armleuningen, een 1,5-zits of 2-zits met een armleuning aan een kant en twee verschillende formaten poef. Deze elementen kun je vervolgens in de ruimte plaatsen hoe je zelf wilt. Natuurlijk zou deze collectie niet compleet zijn zonder een loveseat die je ook los kunt plaatsen in de ruimte als statement piece. En om het helemaal af te maken: je kunt ook losse rugkussens kopen voor nóg meer zitcomfort.

Zalig zacht zitcomfort

Wat ook opvalt aan deze bank is dat dit een echte ‘plofbank’ is, voorzien van een zeer zacht en comfortabel zitcomfort. Dat heeft de bank te danken aan de vulling, met een speciale toplaag die bestaat uit een mix van siliconen en crushed foam

✓ Zelf je ideale hoekopstelling samenstellen? Dat gaat met onze 3D-configurator! Stel je eigen Bayonne samen door te klikken op ‘Stel samen in 3D’ (niet op mobiel beschikbaar).

Makkelijk te (ver)plaatsen, maar niet makkelijk te verschuiven!

Vele mensen maken zich – onterecht – zorgen over de nadelen van elementenbanken, bijvoorbeeld dat de losse elementen niet goed bij elkaar blijven staan. Bij onze Bayonne hoef je je daar alvast geen zorgen om te maken, want deze bank is standaard uitgerust met antislippootjes! En wie graag iets hoger zit, kunnen we ook meteen geruststellen: bij deze bank worden standaard pootjes van 3cm en 5cm hoog meegeleverd. Zo kun je zelf nog bepalen of je een zithoogte van 43cm of 45cm wilt.

Overtuigd? Bekijk alle elementen hier en stel je ideale bank samen!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen