Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Vloerkleden, sfeermakers bij uitstek

Met een vloerkleed geef je direct warmte en sfeer aan je interieur en benadruk je de stijl van je inrichting. Kies een designvloerkleed als je houdt van een luxe vloerkleed met een eigentijdse uitstraling, of ga voor een warm hoogpolig karpet als knusheid de boventoon mag voeren. Bij Henders & Hazel hebben we een ruim aanbod vloerkleden van echte statement karpetten tot designvloerkleden en kleden met een hele neutrale look. Tip: wissel af en toe eens van vloerkleed voor een snelle metamorfose van het interieur.

Vloerkleed kopen? Kies je stijl!

Er zijn verschillende soorten en stijlen vloerkleden te koop. We zetten een aantal van dit type woonaccessories kort op een rijtje. De moderne vloerkleden hebben als voordeel dat ze vaak van nieuwe materialen zijn gemaakt en vaak opvallende kleurcombinaties hebben. Het vintage tapijt heeft een mooie doorleefde uitstraling met hier en daar wat vervagende kleuren. Neutrale vloerkleden bestaan uit één kleur en hebben geen patroon en passen daarmee goed in vrijwel elk interieur. Landelijke vloerkleden hebben een naturelle uitstraling dankzij het neutrale kleurgebruik en de rustige patronen.

Landelijke vloerkleden voor een warme uitstraling

In het landelijke interieur vind je veel warme neutrale kleuren zoals beige, zand, bruin en grijstinten. Daarnaast zie je veel natuurlijke materialen zoals hout en riet. Bij zo’n knusse, warme uitstraling hoort ook bijpassend vloerkleed. Bij Henders & Hazel hebben we verschillende landelijke vloerkleden, zowel met hoge als met lage pool, die heerlijk warm onder je voeten voelen en de landelijke sfeer in het interieur versterken.

 

Sortering op:
Resultaten: 37 (37)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: