• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

Alle winkels
Adresgegevens
Adres Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet
Telefoon 0166-619100
E-mail info@wbpoortvliet.nl Website https://www.woonboulevardpoortvliet.nl/
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00-17.30
Woensdag
10.00-17.30
Donderdag
10.00-17.30
Vrijdag
10.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten

Bezoek Woonboulevard Poortvliet XXL

Woonboulevard Poortvliet XXL heeft alles in huis als je op zoek bent naar een volledig nieuw interieur. Je vindt er alles op het gebied van de nieuwste trends, de mooiste meubels en het beste interieuradvies. Geniet van een lunch in de brasserie en laat de kinderen daarna spelen in de ballenbak. Ondertussen doe je in de showroom inspiratie op voor je nieuwe inrichting!

Kies je eigen woonstijl

Met de uitgebreide collecties van Henders & Hazel heeft de woonwinkel in Poortvliet voor iedere smaak de leukste meubelen. Ben je op zoek naar een landelijke sfeer in huis of hou je meer van industrieel? Alles is mogelijk! In de showroom zie je precies welke meubels goed bij elkaar passen. Als je vragen hebt, dan kun je altijd voor advies terecht bij de deskundige adviseurs. Kies voor de samenstelling van meubels zoals deze in de stijlkamer opgesteld staan of maak je eigen combinatie.

Een ruim assortiment meubels

Woonboulevard Poortvliet XXL heeft voor iedere inrichting passende meubels. Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Kijk dan eens bij de hoekbanken en 3-zitsbanken. Al onze bankstellen zijn er in verschillende formaten en in diverse kleuren bekleding. Om je zithoek helemaal compleet te maken, kies je daar ook nog een hocker of poef bij. Voordat je de beslissing neemt, probeer je natuurlijk of de bank van je keuze lekker zit. Dat is het voordeel van het bezoek aan onze woonwinkel in Poortvliet.

Verlichting

Laat je nieuwe meubels nog beter tot hun recht komen met een paar mooie lampen. In de meubelzaak is een aparte afdeling waar je diverse soorten verlichting kunt vinden. Heb je een industriële stijl? Dan is een wandlamp met strakke stalen elementen een passende aanvulling. Bij een moderne inrichting staat een gekleurde glazen kap dan weer heel goed. De lampen van de woonwinkel in Poortvliet geven niet alleen mooi licht, ze zijn ook nog prachtig qua ontwerp. Combineer daar ook nog eens passende accessoires bij en je hebt een woonkamer waarin alles op elkaar is afgestemd.

Openingstijden en bereikbaarheid

Woonboulevard Poortvliet XXL is op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur geopend. De sluitingstijden verschillen per dag. Kijk daarom voor de juiste tijden op de website. Op vrijdag is het tot 21.00 uur koopavond. Je vindt de meubelzaak op de Paasdijkweg 33 in Poortvliet. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Adresgegevens
Adres Paasdijkweg 33
4693 RE Poortvliet
Telefoon 0166-619100
E-mail info@wbpoortvliet.nl Website https://www.woonboulevardpoortvliet.nl/
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00-17.30
Woensdag
10.00-17.30
Donderdag
10.00-17.30
Vrijdag
10.00-21.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
Gesloten