Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Verlichting van Henders & Hazel 

De verlichting bepaalt grotendeels de sfeer in huis. Het is daarom belangrijk dat de lampen je ruimte op de juiste manier verlichten. Combineer hanglampen, vloerlampen en tafellampen voor de perfecte verlichting. Laat je licht eens schijnen over het assortiment van Henders & Hazel en ontdek de mooiste lampen voor jouw interieur. 

Verlichting voor ieder vertrek

Iedere ruimte van je huis vraagt om een ander soort verlichting. In de woonkamer willen we vaak sfeervolle verlichting. Denk bijvoorbeeld aan een tafellamp op de bijzettafel of een vloerlamp in de hoek van de woonkamer. Of wat dacht je van een mooie hanglamp boven de eettafel? Daarentegen willen we in de werkkamer vaak functioneel licht. Een tafellamp kan in dit geval voor extra verlichting zorgen op het bureau. Bedenk dus van tevoren goed wat voor soort verlichting je nodig hebt in een bepaalde ruimte. 

Sfeerverlichting

Maak op eenvoudige wijze je interieur sfeervoller door te kiezen voor de prachtige verlichting van Henders & Hazel. Lees je favoriete boek onder een mooie vloerlamp in je favoriete stoel. Of dineer gezellig met vrienden aan de eettafel onder sfeervolle verlichting. Wij weten als geen ander dat smaken verschillen en daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment op het gebied van verlichting. Kijk rustig rond in onze webshop en doe de nodige inspiratie op voor jouw interieur.

Verschillende lichtsoorten

Naast verschillende lampen heb je ook verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kan je een warme sfeer creëren. Of ben je juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Een warme kleur zal tot 2700 graden Kelvin zijn. Boven de 3000 graden Kelvin zal het licht koeler ogen. Deze informatie is terug te vinden op de verpakking van de verlichting. Naast de verschillende basiskleuren verlichting (geel en wit) zijn er ook andere kleuren beschikbaar. Vooral tijdens feestjes, diners en filmavonden kan dit de sfeer optimaliseren in huis.

Welke lamp kies jij? 

Bij ons vind je lampen in vele verschillende stijlen, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die perfect in jouw interieur past. Bestel jouw favoriete lamp eenvoudig online of koop het in de winkel bij jou in de buurt.

Henders and Hazel styling tips lampen

  • Voor een afwisselende en spannende woonkamer kan je het beste combineren met een tafellamp, een hanglamp, een vloerlamp een hanglamp. Dit creëert interessante lichtvallen en zo kun je ook de donkerste hoekjes verlichten.
  • Lampenkappen drukken een stempel op de stijl van je interieur. Bekijk dus goed voor welke ruimte je een lamp met een lampenkap wilt en bedenk van te voren wat de sfeer moet zijn.
  • Er zijn veel verschillende lichtsoorten. Met de juiste tint verlichting kan je een warmere sfeer creëren. Of ben je juist op zoek naar een koele, industriële sfeer? Een warme kleur zal tot 2700 graden Kelvin zijn. Boven de 3000 graden Kelvin zal het licht koeler ogen. Deze informatie is terug te vinden op de verpakking van de verlichting. Naast de verschillende basiskleuren verlichting (geel en wit) zijn er ook andere kleuren beschikbaar. Vooral tijdens feestjes, diners en filmavonden kan dit de sfeer optimaliseren in huis.
  • Bekijk bij het aanschaffen van lampen ook naar de mogelijkheden om de verlichting te kunnen dimmen. Een hanglamp boven een eettafel kan uitermate sfeervol zijn als je de lichten bij het natafelen kan dimmen. De sfeer zal dan snel overgaan op gezellig borrelen!

 

Sortering op:
Resultaten: 95 (95)
Breedte:
Hoogte:
Diepte: