Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Eetkamertafels

De eettafel vervult in veel woningen een belangrijke rol. We ontbijten en dineren er aan. Ook komen we er met het gezin bij elkaar om de dag te bespreken of om gezellig een spel te spelen. Wanneer we gasten op bezoek hebben is de eettafel dé plek waar we ze graag ontvangen. Een goede eetkamertafel is dus geen overbodige luxe. Bij Henders & Hazel vind je daarom een mooi aanbod eettafels in diverse afmetingen en stijlen. Ga jij voor een ronde eettafel of heb je liever een rechthoekig model? Of ga je voor een praktische uitschuifbare eettafel? Wat voor tafel je ook zoekt, bij Henders & Hazel hebben we voor elke gezinssituatie en woonstijl de juiste tafel.

Variatie aan stijl

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, vind je bij Henders & Hazel eetkamertafels in verschillende stijlen. Houd je van landelijk wonen? Kies dan voor een houten tafel in rustige kleuren. Deze hebben een rustieke uitstraling en komen goed tot hun recht in een landelijk interieur. Maar misschien is de industriële woonstijl helemaal jouw ding. Ga in dat geval voor een eettafel met metalen poten. Deze hebben een robuuste look en zetten jouw industriële interieur extra kracht bij. Ook voor iedereen met een moderne interieurstijl is er genoeg keus. De uitvoeringen met een strakke vormgeving staan goed in een eigentijdse en moderne woning.  

Stel je eetkamertafel zelf samen

Bij Henders & Hazel slaag je altijd. Want als de eettafel van je dromen er niet bij zit, dan ontwerp je die gewoon zelf. Speciaal hiervoor hebben we het À la carte programma. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende materiaalsoorten, kleuren en afmetingen. Maar ook bij de standaard collecties valt er nog genoeg te kiezen, bijvoorbeeld de kleur, de tafelpoten en de materiaalsoort voor het tafelblad.

Henders & Hazel styling tips eettafels

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw eettafel hoe je hem wilt gebruiken en hoeveel mensen er aan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je er ook aan werken of lezen? Door hier van te voren goed over na te denken, zul je de juiste keuze maken. Een eettafel volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
  • Hou je van een persoonlijke uitstraling? Dan is een eettafel van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om de aandacht naar je mooie eettafel te trekken, is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de eettafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Ook mooi servies kan dienen als decoratie op de eetkamertafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als je eetkamertafel uitschuifbaar is!

 

Sortering op:
Resultaten: 214 (214)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: