Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Eettafel

De eettafel vervult in veel woonkamers een centrale rol. Hier wordt gegeten, huiswerk gemaakt, spelletjes gedaan enzovoorts. Zie je jezelf al zitten, aan die robuuste stoere houten eettafel? Of voel je je meer thuis aan een eettafel in een landelijke stijl? En wat dacht je van een ovale tafel, of een eettafel met uitschuiffunctie? Wat voor een tafel je ook zoekt, bij Henders & Hazel hebben we voor elke stijl de juiste tafel. 

Eettafel kopen? Bekijk ons aanbod

Of je nu een modern of een klassiek interieur hebt, of je nu een grote of een kleine eettafel wilt kopen, bij ons slaag je altijd. Want als de tafel van je dromen er niet bij zit, dan ontwerp je die gewoon zelf. Speciaal hiervoor hebben we het À la carte programma. Maar ook bij de standaard collecties valt er nog genoeg te kiezen, bijvoorbeeld de kleur, de soort tafelpoten en een tafelblad van hout of beton.

Moderne eettafels

We stellen hoge eigen aan onze eettafels, ze moeten aan aardig wat zaken voldoen. Zo moeten ze allereerst bij het interieur passen, maar we willen ook dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, tegen een stootje kunnen en ook duurzaamheid speelt steeds vaker een rol bij het uitkiezen van een eettafel. Onze eettafels voldoen aan vrijwel alle eisen en wensen van onze klanten.

Henders and Hazel styling tips eettafels

  • Bedenk bij het uitzoeken van jouw eettafel hoe je hem wilt gebruiken en hoeveel mensen eraan gaan zitten. Ben je iemand die vaak etentjes met vrienden organiseert? Gebruik je de tafel alleen om aan te eten, of wil je er ook aan werken of lezen? Hier van te voren over nadenken zal ervoor zorgen dat je jouw perfecte eettafel vindt, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen.
  • Hou je van een persoonlijke uitstraling? Dan is een eettafel van hout ideaal. Met een levendig huishouden zal het eettafel hout alleen maar meer gaan leven en een eigen karakter gaan krijgen!
  • Om het oog naar je mooie eettafel te trekken is een mooie lamp of een persoonlijke zelfgemaakte mobile een leuk idee. Boven een grote, houten eettafel is dit een originele manier om de aandacht te trekken. Met feestdagen is het leuk om de uitschuiftafel persoonlijker te maken door persoonlijke briefjes of menukaartjes te hangen aan deze mobile.
  • Ook mooi serviesgoed kan dienen als decoratie voor op de eettafel. Stapel deze op voor een stijlvol en trendy effect. Pas wel op met breekbare spullen als je eetkamertafel uitschuifbaar is!
Sortering op:
Resultaten: 258 (258)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: