Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Tafels

Tafels zijn onmisbaar in het interieur. Van ronde tot vierkante tafels, voor elke woonstijl en elke smaak is er een geschikte tafel verkrijgbaar. Ongekend populair zijn de houten tafels, dat komt vooral door de warme robuuste uitstraling van hout en het feit dat dit materiaal eindeloos te combineren is. Ook de designtafels zijn in opkomst, tafels met een opvallend of juist heel minimalistisch ontwerp, gecombineerd met eigentijdse materialen zoals metaal en beton. Wat je smaak ook is, we hebben een geschikte tafel voor je.

Tafel kopen? Lees deze tips!

Wil je een tafel kopen? Hou dan rekening met de stoelen. Heb je of wil je stoelen met een armleuning, dan zal je hierbij rekening moeten houden met de hoogte van de tafel, zodat de stoelen aangeschoven onder het tafelblad passen. Ga altijd zelf aan de tafel zitten om te passen of je goed zit, is de tafel niet te hoog of te laag. Meet van tevoren na welk formaat tafel je in je interieur kwijt kunt. Van een te grote of te kleine tafel wordt niemand blij. De trend van nu zijn de statafels, ook wel bartafels als eettafel. Leuk met een paar mooie barkrukken. Ook landelijke tafels zijn populair, deze hebben vaak een sierlijk onderstel en kunnen desgewenst met een vintagelook afgewerkt worden.

Diverse soorten tafels in de woonkamer

Bij Henders & Hazel hebben we een ruim assortiment bijzettafels, salontafels, eetkamertafels, bartafels en uitschuiftafels. Een belangrijk kenmerk van moderne tafels is het fraaie eigentijdse design. Dit varieert van een opvallende vormgeving tot subtiele details van verschillende materialen. Ook gaaf zijn de tafels met een metalen onderstel of een betonnen bovenblad. Heel handig is dat je bij Henders & Hazel de mogelijkheid hebt zelf je ideale tafel samen te stellen, mocht je in het standaard assortiment niets vinden. Je slaagt bij ons dus altijd als je een tafel wilt kopen.

Henders & Hazel styling tips tafels

  • Zet een mooi centraal stuk op de eettafel. Denk bijvoorbeeld aan exotisch fruit , of bloemen in een mooie schaal of vaas.  Dit geeft je eettafel of bijzettafel een trendy look.
  • Heb je een intiem diner met vrienden? Zet dan op a4tjes mooie spreuken en quotes die passen bij het thema (of de gerechten) en gebruik deze als tafellaken of placemats. Dit zorgt voor een originele en interactieve aankleding van de eettafel en de avond.
  • Een handgeschreven menu, ingelijst in een fotolijstje op een gedekte tafel geeft in een handomdraai een zeer luxe uitstraling.  Zo kunnen je gasten ook aan het einde van de avond een kant en klare herinnering van de avond meenemen!
  • Kies voor de aankleding van je salontafel, bijzettafel of eettafel steeds voor een thema. Dit kunnen jaargetijden zijn, maar denk ook eens aan een kleurenthema om je basisinterieur mee om te fleuren!

 

Sortering op:
Resultaten: 290 (290)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: