Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Chairs & choices

Met Chairs & Choices ontwerp je een stoel op maat

Ken je dat, je ziet een leuke stoel, maar… de kleur is niet goed, de poten zijn niet wat je wilt, de bekleding mag wel anders, maar de stoel zelf vind je erg leuk. Dan is er goed nieuws! Bij Henders & Hazel heb je de mogelijkheid een stoel op maat te ontwerpen. Dat doe je heel eenvoudig met de Chairs & Choices collectie.

Hoe ontwerp je een stoel op maat?

Binnen de Chairs & Choices collecties zijn er een aantal basiselementen waarmee je uiteindelijk zelf de stoel samenstelt die het beste bij je woonwensen en interieur past. Of het nou om een eetkamerstoel, een barstoel of een fauteuil gaat. Kies het model van de zitting, kies de poot die je daar het beste bij vindt passen en kies de bekleding, dat is alles.

De extraatjes

Naast de basiszaken kun je ook nog uit een aantal handig extraatjes kiezen, zoals een handgreep op de rugleuning ter bescherming van de bekleding. Geen vieze vingers meer op de rugleuning door het verschuiven van de stoel, je pakt eenvoudig het handvat. Bij de relaxfauteuils heb je de mogelijkheid om deze elektrisch verstelbaar uit te laten voeren, al dan niet met een sta-op-hulp. En bij een aantal stoelen is het ook mogelijk de kleur van de poten naar wens uit te laten voeren. Dus neem plaats op de ontwerpstoel en ga aan de slag.

Sortering op:
Resultaten: 14 (14)
Voorraad: