Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Vitrinekasten

Wil je een fijne kast kopen waarin je zowel spullen kunt opbergen als uitstallen? Kijk dan eens naar onze vitrinekasten. Deze kasten hebben een fijne mix van glasdeuren, dichte deuren, niches en laden, afhankelijk van het model. Dat maakt de vitrinekast een multifunctioneel meubelstuk. We hebben ze in verschillende soorten, maten en woonstijlen. Dus wil je een vitrinekast kopen? Bekijk dan snel ons aanbod.

Hout en glas, de perfecte combinatie voor de vitrinekast

Onze vitrinekasten zijn gemaakt van duurzame houtsoorten, al dan niet gecombineerd met houtfineer en MDF. Standaard hebben al onze vitrinekasten één of meerdere glazen deuren. Deze zijn ideaal om mooie spullen veilig en stofvrij achter uit te stallen. Dankzij de geïntegreerde verlichting komen alle uitgestalde spullen goed tot hun recht. Bij een aantal vitrinekasten kun je zelf bepalen met welke kleur het hout afgewerkt wordt.

Landelijk, modern, design, voor elke woonstijl een perfecte vitrinekast

Voor elke woonstijl en voor elk interieur hebben wij de perfecte vitrinekast. De design vitrinekasten herken je aan de strakke lijnen en het opvallende ontwerp. De landelijke vitrinekasten hebben een nostalgische uitstraling, in een eigentijds jasje. Fris wit gecombineerd met warm hout gaan bij deze stijl hand in hand. De moderne vitrinekast heeft een fraaie eigentijdse look en is voorzien van mooie details zo als metalen accenten en opvallende pootjes.

Sortering op:
Resultaten: 14 (14)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: