Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

TV-meubels

Waar laten we de tv en al het andere multimedia-apparatuur? Op en in een mooi tv-meubel of tv-dressoir natuurlijk. Bij Henders & Hazel hebben we een mooi aanbod van tv-meubels in alle soorten, maten en stijlen. Heel handig zijn de exemplaren voorzien van speciale bergruimte voor alle kabels en snoertjes. Sfeervol zijn de tv-dressoirs voorzien van verlichting. Dus wil je een tv-meubel kopen? Kijk dan eens rond op onze website.

Tv-meubels van hout in vele soorten en maten

Alle tv-meubels uit onze collecties zijn gemaakt van hout. Het gaat hierbij altijd om duurzame houtsoorten die tegen een stootje kunnen. Bij een aantal van onze tv-dressoirs worden hout, houtfineer en mdf met elkaar gecombineerd. Al dan niet afgewerkt met stoere metalen accenten. Bij een aantal tv-meubels kun je zelf bepalen hoe de afwerking eruit komt te zien, welke houtkleur, welke pootjes en hoe hoog. Zo is er voor elk interieur een passend tv-meubel.

Tv-meubels in verschillende stijlen van landelijk tot modern

We hebben verschillende kasten in ons assortiment in verschillende woonstijlen. Landelijke tv-meubels, waarbij het warme hout gecombineerd wordt met fris wit. Maar ook tv-dressoirs met een mooie vintage look behoren tot de mogelijkheid. Wie het liever wat moderner heeft kan kiezen voor een tv-meubel met strakke lijnen, gecombineerd met MDF en stoere metalen accenten. Ga je liever voor een tijdloos design, dan valt er ook genoeg te kiezen.

Sortering op:
Resultaten: 73 (73)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: