Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Dressoirs

Wil je een mooi dressoir kopen? Dan ben je bij Henders & Hazel aan het juiste adres. Wij hebben dressoirs in verschillende maten en stijlen. Sommige dressoirs horen bij een standaard collectie, anderen horen bij de Masters collectie waarbij je zelf kunt bepalen hoe je houten dressoir eruit zal komen te zien. Juist door de diversiteit van soorten en maten, vind je bij ons altijd een kast die het beste bij je woonwensen past.

De tijdloze schoonheid van houten dressoirs

Hout is een prachtig materiaal om dressoirs van te maken. De prachtige tekening van het hout komt goed tot zijn recht bij dit soort meubelstukken. Wij werken altijd met duurzame hardhoutsoorten, al dan niet gecombineerd met mdf en houtfineer. Bij een aantal dressoirs uit onze collectie heb je de mogelijkheid om zelf de kleur van het hout te bepalen, waardoor je het dressoir af kunt stemmen op je eigen smaak. Daarnaast hebben we verschillende standaard uitvoeringen in diverse stijlen. Keuze genoeg.

Design, landelijk, modern, klassiek, wij hebben voor elke stijl het perfecte dressoir

Hou je van strakke lijnen en een minimalistische uitstraling? Ben je een liefhebber van design? Dan hebben we een aantal dressoirs in het assortiment waar je vast blij van gaat worden. Maar ook als je van landelijke dressoirs houdt, of juist meer de klassieke kant op wilt, of gaat voor een tijdloos modern dressoir, dan is er bij Henders & Hazel keuze genoeg. Wil je een dressoir met zowel laden als deuren, dan is het goed om te weten dat de laden voorzien zijn van een soft closing systeem. Ze sluiten dus lekker zachtjes. Opmerkelijk zijn de dressoirs waar je verlichting in kunt laten aanbrengen, dit zorgt met name ’s avonds voor een mooi plaatje in het interieur.

Sortering op:
Resultaten: 67 (67)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: