Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Boekenkasten

Voor de echte boekenfanaat is de boekenkast een onmisbaar meubelstuk in het interieur, maar je kunt er natuurlijk ook leuke woondecoraties in uitstallen. Wil je een boekenkast kopen? Bij Henders & Hazel vind je boekenkasten in alle soorten, maten en stijlen. Hoge boekenkasten, lage exemplaren, moderne boekenkasten, eigentijdse modellen, boekenkasten met een design uitstraling en landelijke boekenkasten. Alles is mogelijk.

De vele variaties van de houten boekenkast

Bij Henders & Hazel verkopen we alleen houten boekenkasten. Hiervoor gebruiken we duurzame houtsoorten die op verantwoorde wijze gekapt zijn. Een aantal boekenkasten uit onze collecties is volledig van hout gemaakt, bij andere kasten wordt er ook gebruik gemaakt van mdf en houtfineer. Voor de afwerking kan er uit verschillende opties gekozen worden, van olie tot lak. Dit geldt ook voor de kleur van de boekenkast, er zijn verschillende mogelijkheden.

Modern, design of landelijk, welke stijl boekenkast kies je?

Als je een boekenkast koopt moet deze uiteraard wel bij de rest van je interieur en woonstijl passen. Binnen vrijwel elke wooncollectie van Henders & Hazel vind je een mooie bijpassende boekenkast. We hebben mooie design boekenkasten, met een opvallende uitstraling. Knusse landelijke boekenkasten met een warme uitstraling en moderne boekenkasten met een eigentijdse look. Praktisch en sfeervol zijn de boekenkasten met geïntegreerde verlichting.

Sortering op:
Resultaten: 19 (19)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: