Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bergkasten

De houten bergkasten van Henders & Hazel zijn zowel als volledig gesloten als deels open kasten verkrijgbaar. Bij een volledig gesloten kast kun je alles uit het zicht opbergen achter de kastdeuren en in de lades. De open bergkasten hebben naast de dichte kasten en lades ook niches of vitrineglas waar je eventueel accessoires in kunt plaatsen. Tegenwoordig zie je de bergkast niet alleen in de woonkamer, maar zie je ze ook regelmatig in de keuken terug, sfeervol en praktisch. Keuze genoeg dus als je een bergkast wilt kopen.

Bergkast met verlichting

Vind je het leuk om in de bergkast wat mooie woondecoraties juist in het zicht te zetten, kies dan voor een kast met niches. Handig is de optie om de kast te voorzien van geïntegreerde verlichting. Het warme schijnsel is niet alleen een gezellig lichtpuntje, het is ook een mooie manier om een foto, sculptuur of zelfs servies te belichten.

Van landelijke tot design bergkasten

Onze landelijke houten bergkasten hebben een gezellige warme uitstraling. Een aantal is voorzien van een wijnrek, handig voor de liefhebber van een wijntje op zijn tijd. Mag het wel wat stoerder, dan hebben we mooie robuuste bergkasten met opvallende metalen accenten. Voor de liefhebbers van design hebben we berkgasten die uit een mix van hout en mdf bestaan, afgewerkt in verschillende kleuren. Voor wie het niet zo uitgesproken hoeft hebben we ook mooie tijdloze modellen in onze collecties.

Sortering op:
Resultaten: 25 (25)
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: