• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER CITY BORDEAUX
#Stylingtips

SFEER CITY BORDEAUX

Publicatiedatum 13 november 2020

Zie jij wel wat in de meubels uit onze City-collectie? Wij laten je graag zien hoe je dit industriële woonprogramma op een hele warme, sfeervolle manier in huis kunt brengen. Wat dacht je van heerlijk zachte velvet-stofjes en een kleurexplosie van diepe warme kleurtinten? Op deze pagina vind je allerlei tips over de juiste verf, behang en materialen om jouw interieur met deze collectie te stylen zoals in onze showroom. Lees dus snel verder en creëer ook een sfeervol loftgevoel met woonprogramma City in jouw woonkamer!

Hoe haal je deze sfeer in huis?

In deze ruimte hebben we gekozen voor diepe rode en roze tinten, gouden accenten en ronde vormen. Door warme kleuren te gebruiken zorg je voor een mooi contrast met de hardheid van de industriële stijl. Heb je thuis geen donkere balken of kozijnen? Deze sfeer past ook heel goed in een lichtere ruimte! Als je dan toch wat industriële details terug wilt laten komen, kun je kiezen voor decoratie met een donker tintje. Dat combineert namelijk ook meteen mooi met de zachte kussens en verfkleuren.

Leuk detail in deze sfeer is het gouden behang. Door de luxe uitstraling komen de meubels en decoratie nog beter tot hun recht!

Kleurgebruik

Door te werken met verschillende rode en roze tinten in je meubels en decoratie creëer je een warm en sfeervol geheel. Als je deze kleuren met een mooi behang combineert, komt er nog meer sfeer en dimensie in de ruimte. Je kunt een strook behangen, maar  natuurlijk ook een hele wand.

Ook met kleur op je muren kun je je woonkamer extra warm en sfeervol maken. Op zoek naar een speels effect? Kies er dan voor om bijvoorbeeld alleen een cirkel of vierkant te schilderen in plaats van een hele muur, óf combineer verschillende vormen.

Hiernaast zie je de kleurcodes van de verf die in deze ruimte is gebruikt.

 

Materiaalgebruik

Een goed doordachte materiaalkeuze is een belangrijke factor voor het creëren van de juiste sfeer in je woonruimte.

Zo krijg je een karaktervolle eyecatcher in je kamer als je een bank kiest in een opvallende stof en kun je ook in je eethoek goed spelen met verschillende materialen en stoffen. Door variatie aan te brengen en niet alles in dezelfde kleur of stof te kiezen, gaat je interieur leven.

Wat vloeren betreft blijven lichte kleuren altijd de basis. Maar als je een keer bold durft te zijn en een donkere vloer of een vissengraatmotief kiest, wordt je beloond met een interieur dat gaat stralen.

Conclusie

In 3 stappen naar jouw warme industriële sfeer met City Bordeaux:

  1. Het ultieme gevoel van warmte creëer je met diepe rode en roze tinten, gouden accenten en ronde vormen, die een mooi contrast vormen met donkere accenten.
  2. Met warme kleuren op de muren of speelse, gekleurde vormen, zorg je voor een kleurexplosie die heel mooi afsteekt bij de industriële sfeer. Met een (gouden) behang wordt je interieur nóg chiquer.
  3. Voor een levendige sfeer kun je verschillende vormen, materialen en kleuren combineren.

Ook interessant...