• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

SFEER CITY BLUE
#Stylingtips

SFEER CITY BLUE

Publicatiedatum 29 maart 2021

Heb je er wel eens aan gedacht hoe je een koel, industrieel interieur kunt combineren met lekker speelse elementen? Onze City-collectie bewijst dat het kan: vrijmoedig, maar ook vrij én moedig. En bovendien in heel wat verschillende formaten beschikbaar. Op deze pagina vind je heel wat kleur- en interieurtips om het woonprogramma City om het samenspel van hout en metaal helemaal tot zijn recht te laten komen!

Hoe haal je deze sfeer in huis?

Beton, metaal en hout, aangevuld met blauwe, oranje en gouden tinten. Een industriële wondercombinatie die ook in de City-collectie straalt als geen ander. Met deze meubels van hout en stoere metalen accenten creëer je een echt loftgevoel. Durf om voor grote decoratiestukken te gaan. Behang bijvoorbeeld een stuk van je muur met een toffe opvallende print in krachtige blauwe en gouden tinten. Zo creëer je meteen een unieke eyecatcher!

Kleurgebruik

De complementaire kleuren blauw en oranje zijn per definitie al een heuse aandachtstrekker, maar in dit interieur komen ze pas helemaal tot hun recht door de contrasterend hout- en metaalcombinatie. “Opposites attract”, wordt wel eens beweerd. En al zeker wanneer we er ook nog wat gouden elementen aan toevoegen voor een extra vleugje luxe.

Vind je diepe blauwtinten toch wat heftig? Grijze of beige tinten kunnen een ideale vervanger zijn!

Materiaalgebruik

De City-collectie is perfect te combineren met onze industriële Metalo-collectie. De roomdivider van deze collectie kan bijvoorbeeld de perfecte afscheiding vormen wanneer je hem achter een bank plaatst en hij creëert bovendien heel wat extra ruimtegevoel.

Kleed het geheel verder aan met een grote glazen vaas en wat bloemen. Enkele boeken en persoonlijke souvenirs maken het geheel helemaal af voor een luchtige maar persoonlijke look.

Conclusie

De City-collectie speels aankleden in enkele simpele stappen:

  1. Kies grote wanddecoratie in een contrasterende combinatie van blauw, oranje en/of goud.
  2. Opvallende vazen en decoratiestukken vormen een mooi contrast met de fijne metalen omlijsting van de City-collectie.
  3. Pick & Mix, maar dan met meubels. De City-collectie is in vele verschillende maten en vormen beschikbaar en kan dus in zowat elke kamer mooi tot zijn recht komen.

Ook interessant...