• ✔ Artikelen uit voorraad leverbaar ✔ Professionele bezorgservice ✔ 30 dagen retourtermijn

✔ Artikelen uit voorraad leverbaar
✔ Professionele bezorgservice
✔ 30 dagen retourtermijn

 

Update 13 mei: We bedanken iedereen voor de deelname aan onze winactie! De winnares is inmiddels bekend: Laura Valk, van harte gefeliciteerd met jouw Henders & Hazel wooncheque!

 

Henders & Hazel wenst iedereen een sportief en gezellig weekend op de Karpendonkse Plas! Van welke stijl je ook houdt, bij Henders & Hazel vind je altijd de mooiste meubels voor jouw interieur. Doe mee met onze winactie en win dit weekend een Henders & Hazel wooncheque ter waarde van maar liefst €2000,-! Zo maken wij van jouw huis een thuis! Meedoen is simpel: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en blijf vanaf nu op de hoogte van nieuwe meubelcollecties, verrassende stylingtips en leukste woonideeën! Je maakt daarmee automatisch kans om te winnen.

De winnaar krijgt op maandag 13 mei bericht via e-mail en wordt bekend gemaakt op onze actiepagina en de facebookpagina van CSI Eindhoven.

Veel succes!

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!