Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Bestel het H&H woon- en inspiratiemagazine


Op zoek naar woontips? Styling ideeën? Interieur inspiratie? In ons Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine vind je ruim 236 pagina’s boordevol sfeervolle foto’s en adviezen om je huis in te richten.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine geeft een compleet overzicht van al onze meubelcollecties. Handig zijn de verschillende woonstijlen die we uitlichten. Binnen deze woonstijlen laten we je zien hoe je kunt spelen met kleuren en materialen binnen een bepaalde stijl. Laat je inspireren door de foto’s en doe ideeën op hoe je meubels en accessoires tot een sfeervol geheel kunt combineren.

Ook wooninspiratie opdoen? Bestel dan hier gratis ons woon- en inspiratiemagazine. Blader door de verschillende collecties, vouw ezelsoren bij je favorieten of scheur en knip de foto’s uit die je aanspreken en maak je eigen moodboard ter inspiratie.

Uiteraard hebben we ook een online magazine voor waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Lekker met de laptop, tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt op zoek naar nieuwe woonideeën en interieurinspiratie.

Dit e-mailadres is al bij ons bekend.

Klik hieronder om in te loggen of je wachtwoord op te vragen.

Je gegevens

Je adres gegevens

We hebben je adres niet kunnen opvragen,
weet je zeker dat je postcode en huisnummer klopt?

Winkelkeuze

(Toon alle winkels)

Het Henders & Hazel woon- en inspiratie magazine wordt verstuurd door de winkel van je keuze.

8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 456 beoordelingen
 • Actueel veelzijdig en heel erg mooi voor diverse ruimten
  3-8-2018

  10

 • Door het woon en inspiratiemagazine
  Zijn wij naar een zaak gegaan en hebben daar inspiratie op gedaan en spullen gekocht
  3-8-2018

  7

 • Geïnspireerd door het magazine hebben we onze eethoek en zithoek van Henders & Hazel gekozen. Mooie stijlvolle meubels met een zeer ruime keuze aan stoffen. Wij zijn superblij! Het magazine heeft ons zeer geholpen met bedenken en inrichten!
  3-8-2018

  9

 • In een magazine bladeren is altijd leuk om te kijken wat je leuk vind, maat toch gaat mijn voorkeur uit om het in het echt te beleven
  3-8-2018

  7

 • Mooie items waar ik veel inspiratie uit heb gehaald.
  3-8-2018

  7

 • zeer informatief en overzichtelijk
  3-8-2018

  9

 • Het is een mooi woon- en inspiratiemagazine vooral om een idee op te doen voor je woning te veranderen.
  3-8-2018

  9

 • Ook als echtpaar van rond de 60 jaar ga je graag met de tijd mee. Henders & Hazel verrast je met het uitgebreide woonprogramma met een look and feel van 'forever young'. Nu zijn we nog druk aan het klussen in ons nieuwe huis, straks gaan we zeker voor iets nieuws bij Henders & Hazel.
  3-8-2018

  10

 • het was een verrassing en heeft mij geholpen een keuze te maken v.w.b. kleuren en combinaties
  3-8-2018

  8

 • Leuk woonmagazine net zoals de winkel fijn om inspiratie op te doen en bepaalde sferen voor in huis te vinden. Voor elke smaak is er wel iets te vinden.
  3-8-2018

  8