Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Poefs en hockers

Vind je poefs en hockers ook zo leuk? Bij Henders & Hazel vind je een ruime keuze aan leren en stoffen poefs en hockers. Deze multifunctionele woonitems zijn razend populair in het interieur. Ze zijn ideaal als extra zitplek naast een bankstel, lekker om de voeten op te leggen en handig als bijzettafel of soms zelfs als salontafel, al dan niet voorzien met een mooi dienblad.

Design poef en landelijke hocker

Wil je een design poef, of liever een landelijke hocker? Of is je voorkeur juist omgekeerd en zoek je een landelijke poef en een design hocker? Bij Henders & Hazels vindt je poefs en hockers in alle soorten, maten, materialen en stijlen. We hebben compacte poefje al dan niet op pootjes, maar ook de klassieke hockers en moderne designexemplaren zijn bij ons volop verkrijgbaar. In veel gevallen kan de hocker of poef afgestemd worden op het bankstel, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Leren poefs en stoffen hockers

Henders & Hazel staat bekend om de vele keuzemogelijkheden in de diverse collecties. Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Sommigen mensen willen een stoffen hocker, anderen juist weer een leren poef. Dus geldt voor de meeste hockers en poefs in onze collectie dat ze zowel met stof als leer kunnen worden bekleed.

 

Sortering op:
Resultaten: 25 (25)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: