Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.

Leren en stoffen 3-zitsbanken

Wat is jouw ideale 3-zitsbank? Zijn dat 3-zitsbanken van leer, of is dat een bankstel bekleed met stof? Bij Henders & Hazel zijn we heel makkelijk en is vrijwel elke 3-zitsbank te bekleden zowel stof als leer. In onze uitgebreide leer- lederlook en stofcollectie zit voor elke smaak de juiste bekleding.

Moderne of landelijke 3-zitsbank?

Zoveel smaken, zoveel woonstijlen, zoveel 3-zitsbanken. Of je nu op zoek bent naar een eigentijds modern uitgevoerde 3-zitter of een zitbank met een landelijk design, Henders & Hazel heeft voor elk interieur de juiste bank. En zit de ideale bank er niet bij, dan ontwerp je die toch eenvoudig zelf? Kies de afmeting, de zitdiepte, de zithoogte, het zitcomfort, de gewenste armleuning en de soort de poten waarop het bankstel rust. Wil je een 3-zits loungebank? Kies dan voor een ottomane en/of longchair om je 3-zitsbank mee uit te breiden.

Elektrisch verstelbare 3-zitsbank

Ook dat kan bij Henders & Hazel! Je kunt je bankstel laten voorzien van elektrisch verstelbare zittingen. Met behulp van handige tiptoetsen glijdt de zitting moeiteloos in een aangename relaxpositie. Het systeem is zo ontworpen dat je het bankstel gewoon tegen een muur kunt laten staan. Deze optie kan zowel bij leren als stoffen 3-zitsbanken worden toegepast.

 

Sortering op:
Resultaten: 25 (25)
Bekleding:
Voorraad:
Breedte:
Hoogte:
Diepte: