Mijn H&H
favorietenlijst

Mijn favorietenlijst

0
Log in of maak een nieuw account aan om je verlanglijstje te kunnen bewaren.
Henders & Hazel

Bijzonder inWonen

Bankstellen voor elk interieur en elke woonstijl

Het bankstel, we zitten erop, we liggen erop, we hangen erop. Het is de plek om thuis lekker te ontspannen. Behalve functioneel zijn bankstellen ook sfeerbepalend in het interieur, vaak is de bank het eerste dat opvalt als je een kamer binnenstapt. Belangrijk dus om een exemplaar te kiezen dat zowel lekker comfortabel zit, als past bij de woonstijl. Bij Henders & Hazel hebben we keuze genoeg, zowel qua bekleding als het design. Van moderne tot landelijke bankstellen. Van fraaie standaard banken, tot heerlijke loungebanken die je zelf volledig naar wens kunt samenstellen. Je ideale bankstel vind je hier!

Leren en stoffen bankstellen

Wil je een stoffen bankstel kopen of gaat je voorkeur uit naar een leren bank? Voor de meeste bankstellen in de collectie van Henders & Hazel geldt dat ze zowel met stof als leer kunnen worden bekleed. Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie stof- en leersoorten en ontwerp de bank van je dromen.

Modern of landelijk, voor elke stijl een passend bankstel

Ben je op zoek naar een landelijk bankstel met een warme knusse uitstraling en plofkussens? Of zijn het juist de moderne bankstellen waar je voor gaat? Naast het standaard aanbod, is het ook mogelijk zelf je bank te ontwerpen. De vormgeving, de bekleding, de afwerking, alles kan afgestemd worden op je favoriete woonstijl.

 

Sortering op:
Resultaten: 20 (20)
Voorraad: