Henders and Hazel - Shirley

Shirley

COLLECTIE
salontafel 110 x 60 cm + 1-niche

Shirley

salontafel 110 x 60 cm + 1-niche

€ 579
Bekijk product
bijzettafel 60 x 60 cm + 1-niche

Shirley

bijzettafel 60 x 60 cm + 1-niche

€ 349
Bekijk product
boekenkast 71 cm - 1-lade + 2-niches

Shirley

boekenkast 71 cm - 1-lade + 2-niches

€ 799
Bekijk product
Shirley collectie

Shirley collectie

Typisch voor de moderne meubelcollectie Shirley zijn de strakke lijnen afgewisseld met afgeronde hoeken. De donkere kleur van het Tramwood contrasteert perfect met de wit gelakte mdf deuren en laden. Opvallende details zijn de poten onder de diverse meubels. Deze zijn niet subtiel weggewerkt, maar spelen een belangrijke rol bij het moderne design van de meubels. De Shirley collectie heeft een eigentijdse en een tikkeltje eigenwijze uitstraling.

Tip: eetkamerstoel Brody past perfect bij deze moderne wooncollectie.

Video


Meubels met een eigen gezicht

Meubels met een eigen gezicht
Modern design

Modern design

Strakke lijnen, afgeronde hoeken, contrasten, opvallende details en een mix van materialen. De moderne woonstijl is echt niet altijd super strak en minimalistisch. Toch neemt eenvoud wel de bovenhand bij deze woonstijl: er is geen overdaad in het ontwerp. Kenmerkend voor het moderne interieur is dat de meubels op zichzelf krachtige blikvangers zijn. Voor de styling geldt “less is more”. Kies een paar grote opvallende woonitems zoals een bijzondere wanddecoratie, een opvallende lamp, een warm tapijt en een grote vaas om het moderne karakter van het interieur tot leven te brengen.

Praktische details

De moderne witte kasten binnen de wooncollectie Shirley hebben niet alleen een aantal fijne opvallende details, ook met het praktische werd rekening gehouden. Zo zijn de lowboards voorzien van een handig kabelopbergsysteem. Nooit meer de kabels in de knoop! Alle laden en deuren sluiten zachtjes dankzij het soft-closing systeem. De niches in de verschillende moderne witte kasten zijn voorzien van ledverlichting. Dit geeft de strakke kasten een warme uitstraling. Uiteraard is er in het ontwerp van de meubels rekening gehouden met de functionaliteit, dus ook met de bergruimte zit het goed.

Bij de moderne tafels binnen de collectie zijn de praktische details ook zeker niet vergeten. De uitschuifbare eettafel heeft een goed verborgen mechanisme waarmee ze eenvoudig is te verlengen. Je ziet niet eens dat de tafel uitschuifbaar is. Het fijne is ook dat de tafelpoten gewoon met het blad mee schuiven. Alle extra lengte zit dus tussen de poten.

Spelen met licht

Spelen met licht

Naast het fraaie design springt er bij deze moderne vitrinekast nog iets in het oog: de verlichting. Achter de glazen deuren van de vitrinekast is een warme ledverlichting geïntegreerd. Wat hieraan zo bijzonder is? De lichtbundel komt niet van boven, maar zit verticaal weggewerkt in de voorste hoeken. Dit zorgt voor een uniek lichteffect en een mooie belichting van de spullen op de planken. Het licht schijnt zo recht op jouw servies en decoraties.

Vitrinekasten met ledverlichting zijn ideale meubels om mooie foto’s, je beste servies of favoriete woonaccessoires in uit te stallen. Tegelijk bieden ze bergruimte om spullen die je niet in het zicht wilt hebben op te bergen.

Net wat anders

Net wat anders

Alle meubels uit de Shirley collectie hebben een speels design, vooral vanwege de contrasten en het lijnenspel. Bij de salontafel, de bijzettafel en de boekenkast maakt de vormgeving er spannende blikvangers van. Er gebeurt iets in het interieur en dat brengt het geheel tot leven.

Deze boekenkast met metalen frame is een echte eyecatcher in de woonkamer. Bijzonder is dat de poten naast de kast gemonteerd zijn, in plaats van eronder. De witte lade geeft de boekenkast iets opvallends en vormt een mooi contrast met het metalen frame en de greep.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de Shirley-collectie?

De Shirley-meubels behoren tot de moderne woonstijl. De moderne woonstijl is niet altijd super strak en minimalistisch; dat zie je bij de collectie Shirley duidelijk naar voren komen. Toch neemt eenvoud wel de bovenhand bij deze woonstijl en geldt “less is more”. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, afgeronde hoeken, opvallende details en mix van materialen. 

Welke kleuren passen mooi bij de Shirley-collectie?

In de moderne woonstijl voert eenvoud de boventoon. Juist hierdoor kunnen meubels de show stelen en al snel een krachtige blikvanger in het interieur vormen. De kleuren die vaak in een moderne woonstijl gebruikt worden zijn wit, grijs, zwart en bruin. De focus wordt dus op een paar kleuren gericht waardoor er rust en kalmte in het interieur wordt gecreëerd. Dit draagt bij aan het benadrukken van de strakke en eigentijdse woonstijl.

Wat maakt de Shirley-collectie zo uniek?

De Shirley-collectie heeft een aantal unieke karaktereigenschappen. Opvallende details zijn bijvoorbeeld de poten onder de diverse meubels. Deze zijn niet subtiel weggewerkt, maar zijn naast de kast gemonteerd in plaats van eronder. De poten spelen dan ook een belangrijke rol in het moderne design van Shirley. Ook met de geïntegreerde ledverlichting in verschillende kasten heb je met de Shirley-collectie een uniek element in huis. Zo komt de lichtbundel namelijk niet van boven, maar zit deze verticaal weggewerkt in de voorste hoeken van de meubels. Dit zorgt voor een uniek lichteffect en laat jouw woonaccessoires op de mooiste manier naar voren komen.

Welke woonaccessoires passen goed bij de moderne woonstijl?

Kenmerkend voor het moderne interieur is dat de meubels al snel krachtige blikvangers zijn. Voor de styling geldt “less is more”. Dit maakt het juist interessant om met een paar woonaccessoires aan de slag te gaan. Deze kunnen namelijk al snel het strakke interieur op een positieve manier ‘breken’. Kies een paar grote opvallende woonitems uit zoals een opvallende lamp, een mooi schilderij of een grote vaas. Dit trekt de aandacht zonder storend te zijn én helpt ook nog eens om het moderne karakter van het interieur te versterken.

Alle woonstijlen