Henders and Hazel - Pedro

Pedro

COLLECTIE
eetkamertafel 180 x 100 cm

Pedro

eetkamertafel 180 x 100 cm

€ 899
Bekijk product
eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

Brody

eetkamerstoel - combi voorzijde savannah / achterzijde kibo

€ 159
Bekijk product
Pedro

Pedro collectie

De landelijke meubels uit de Pedro collectie van Henders & Hazel hebben een natuurlijke uitstraling, gecombineerd met een strak lijnenspel en metalen details. De landelijke meubels uit deze collectie zijn gemaakt van eikenhout en eikenfineer. Opvallend aan de Pedro collectie zijn de metalen profielen rondom de deuren en laden.

Pedro media block 2

Eigentijds natuurlijk

Met de Pedro collectie haal je de sfeer van het platteland in huis. De landelijke meubels hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemaakt van eikenhout en eikenfineer met een fijne nerftekening. Opvallend is het strakke design zonder tierlantijnen, waardoor het rust uitstraalt. Dankzij de metalen omlijstingen bij de deuren en laden en de metalen in combinatie met het hout, heeft de Pedro collectie een natuurlijk eigentijds design.

 

 

Video


Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis
Pedro 4

Praktische details

De landelijke meubels van de Pedro collectie zijn voorzien van praktische details. De deuren en laden zijn voorzien van een soft-closing systeem. Door een zacht duwtje tegen de lade of deur te geven zal de deur zachtjes sluiten. Verder is in de niches van de diverse kasten warme ledverlichting geïntegreerd. Tot slot zijn de lowboards voorzien van een handig kabelopbergsysteem. Zichtbare kabels die zorgen voor een rommelige uitstraling aan je woonkamer behoren hierdoor tot de verleden tijd.

Stylingtips

Tips van Anke

Natuurlijke stylingtips

Natuurlijke stylingtips

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie, die je uitstekend kunt gebruiken voor de styling van je interieur. Puur hout vormt een mooie neutrale basis en biedt meteen de mogelijkheid om eindeloos te variëren met aanvullende kleuren en accessoires. Fijn als je regelmatig je inrichting wilt veranderen!

Schilderij

Schilderij


Hang de schilderijen niet zigzag, want dit oogt onrustig en dat past niet in een landelijk interieur. Schilderijen komen het mooiste tot hun recht wanneer je ze op een denkbeeldige lijn ophangt.

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen