Henders and Hazel - Multiplus

Multiplus

COLLECTIE
eetkamerstoel - rvs 4-poots recht - catania leer

Levi

eetkamerstoel - rvs 4-poots recht - catania leer

€ 249
Bekijk product
eetkamertafel 190 x 100 cm - stone glas

Multiplus

eetkamertafel 190 x 100 cm - stone glas

€ 999
Bekijk product
dressoir 180 cm - 2-deuren + 2-laden

Multiplus

dressoir 180 cm - 2-deuren + 2-laden

€ 999
Bekijk product
Multiplus Block 1

Multiplus collectie

De Multiplus collectie heeft een strak modern design. De meubels zijn gemaakt van Acaciahout in de kleur Tibet Grey. De strak gelakte fronten van mdf kunnen in antraciet of wit worden afgelakt. Deze combinatie van materialen en kleuren, gecombineerd met de fijne belijningen geven de meubels een frisse moderne uitstraling. Tip: combineer de Multiplus collectie met de tafels uit de Multi collectie.

Multiplus block 3

Modern

Voor de moderne woonstijl geldt: less is more. Strakke vormen, heldere lijnen, veel licht en eenvoud zijn typische kenmerken voor het moderne interieur. Combineer grote meubels met fraaie blikvangers, zoals een opvallende design bank of fauteuil. Mix materialen als stof en leer met elkaar om spannende contrasten te creëren.

Multiplus block 4

Praktische details

Het strakke uiterlijk en moderne design van de Multiplus collectie gaan hand in hand met praktische oplossingen en toepassingen. Alle deuren en laden sluiten zachtjes dankzij het soft-closing systeem. Fraai is de indirecte vloerverlichting die onder de kasten is aangebracht. De eetkamertafels uit deze collectie hebben als finishing touch een tafelblad van veiligheidsglas met een keramische toplaag.

Multiplus block 5

Moderne eetkamertafels van Multi

De antracietkleurige eetkamertafels uit de Multi collectie combineren perfect met de meubels van de Multiplus collectie. De tafels hebben een minimalistisch modern design. Opvallend is het eigentijdse ontwerp van de tafelpoot. Het tafelblad is van veiligheidsglas voorzien van een keramische toplaag. Hierdoor is het tafelblad oersterk en krasbestendig

Multi


Minimalistisch met een grote M!

Minimalistisch met een grote M!

Alle woonstijlen