Henders and Hazel - Le Port

Le Port

COLLECTIE
buffet 2-schuifdeuren+ 2-deuren+ 3-laden+ 2-uitschuiftrays (+ led)

Le Port

buffet 2-schuifdeuren+ 2-deuren+ 3-laden+ 2-uitschuiftrays (+ led)

€ 1.899
Bekijk product
2.5-zits

Atlanta

2.5-zits

in stof vanaf € 1.049
Bekijk product
LE PORT

Brocante meubels voor een landelijke uitstraling

De collectie Le Port van Henders & Hazel bestaat uit prachtige brocante meubels die jouw landelijke interieur helemaal tot leven brengen. De collectie heeft een warme landelijke uitstraling dankzij de doorleefde look van de meubels. Tramwood in de kleur weathered grey gecombineerd met accenten in Pure White vormen de basis voor deze wooncollectie. Bij de brocante buffetkast en butlertray is er de mogelijkheid om eventueel voor 3 opvallende accentkleuren te kiezen: petrol, antraciet en bordeaux.

 

Le Port

Praktische details

Bij de collectie Le Port is niet alleen aandacht besteed aan de uitstraling van de meubels, maar ook aan praktische details. De geïntegreerde ledverlichting bij de diverse brocante kasten is daar een goed voorbeeld van. Jouw mooiste woonaccessoires zet je hiermee helemaal in de spotlights. Kies voor diverse decoraties die jouw landelijke inrichting extra kracht bijzetten. Een mooi servies of houten kandelaar doet het altijd goed en zorgt voor een huiselijk gevoel. Daarnaast creëert het warme ledlicht in de brocante kast een sfeervol lichtpunt in het interieur. 

Le Port block 4

Authentiek landelijk

Bij brocante meubels worden de oppervlakken handmatig verouderd. Dit geeft een fraai vintage effect. Minuscule gaatjes, vage krasjes, het zijn juist die kleine details die de Le Port collectie een authentiek landelijk uiterlijk geven. De charme van deze collectie zit hem in het vleugje romantiek, gecombineerd met een landelijk design. Dit woonprogramma herinnert je dagelijks aan heerlijke vakanties in het zonnige zuiden.

Le Port Block 5

Leuke opbergmogelijkheden

Bij een landelijk interieur hoort een bourgondische levensstijl. Natuurlijk is er dan ook plaats voor een flesje wijn. Deze Le Port kast heeft 9 niches waar je jouw lekkerste wijnen in bewaart. Bovendien wordt hier een dienblad bijgeleverd waar je jouw glaasjes direct op uitserveert. Verder bestaat de collectie Le Port uit vele andere soorten brocante kasten. Dressoirs, buffetkasten, highboards en boekenkasten, alles om jouw landelijke interieur netjes opgeruimd te houden!

Le port

Natuurlijk of kleurrijk?

Het standaard kleurenpallet van de Le Port collectie bestaat uit de natuurlijke kleuren weathered grey met accenten in Pure White. Door deze combinatie wordt de gezellige sfeer van het platteland perfect naar jouw woonkamer overgebracht. De brocante meubels met het doorleefde karakter geven een authentieke uitstraling aan jouw interieur. Wil je nou toch een kleurrijk accent aanbrengen in je landelijke inrichting? Dan heb je bij de buffetkast en butlertray uit deze collectie de mogelijkheid om te kiezen voor de accentkleuren antraciet, bordeaux of petrol. Daar word je toch vrolijk van?!

 

Meld je aan voor de Henders & Hazel nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd mee met de laatste Henders & Hazel nieuwtjes!

Alle woonstijlen